Στην αντεπίθεση ο Σεμέδο: Το ντοκουμέντο που προσκομίζει για να αποδείξει ότι είναι αθώος

Δίωξη για ομαδικό βιασμός ασκήθηκε σε βάρος του Πορτογάλου στόπερ του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο άσκησε ο εισαγγελέας. Ο ποδοσφαιριστής αρνείται τις κατηγορίες και επιθυμεί να προσκομίσει ντοκουμέντα που σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του αποδεικνύουν πως η καταγγελία δεν αληθεύει.

Ο δικηγόρος του Ρούμπεν Σεμέδο, Σταύρος Γεωργόπουλος, μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για την υπόθεση του φερόμενου βιασμού από τον πελάτη του εις βάρος 17χρονης και υποστήριξε την αθωότητα του Πορτογάλου: «Θα περάσουμε την διαδικασία της ανάκρισης με αυτό το κλίμα και θα ήθελα να προστατεύσω τον πελάτη μου, καθώς και να υπενθυμίσω το τεκμήριο της αθωότητας. Δεν υπάρχει κανένας εξαναγκασμός για τίποτα. Μόνη της μια κοπέλα τον αναζήτησε την Παρασκευή, του είπε αν μπορούν να τον βρουν με μια φίλη της και έγινε ότι έγινε».

Στη συνέχεια, υποστήριξε ότι η 17χρονη ζήτησε από τον Σεμέδο να ξαναβγούν το επόμενο βράδυ: «Αν πάω σε ένα σπίτι και με βιάσουν, αμέσως θα φύγω. Εδώ έμεινε στο σπίτι, παράγγειλαν φαγητό, κάπνισαν ναργιλέ και αν δεν υπήρχε η καταγγελία ακόμη θα έκαναν βόλτες μαζί. Δεν μπορεί να υπάρχει βιασμός και η κοπέλα να του στέλνει μήνυμα αν θα βγουν ξανά το επόμενο βράδυ!», υποστήριξε ο κ. Γεωργόπουλος, αναφέροντας ότι υπάρχει μήνυμα με τέτοιο περιεχόμενο από την κοπέλα που έκανε την καταγγελία προς τον συλληφθέντα για ομαδικό βιασμό. «Εδώ δεν υπήρξε προσπάθεια κάποιος που εξαναγκάστηκε σε κάτι να φύγει από αυτό ή να φωνάξει κάποιον άλλον για βοήθεια, αλλά συνέχισαν να τρώνε και να πίνουν μαζί, όχι αλκοόλ ή ναρκωτικά, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό, να βλέπουν τηλεόραση, να ακούν μουσική», είπε.

Πηγη instanews.gr