Η στιγμή που τρία αδέρφια χτυπιούνται από κεραυνό ενώ βγάζουν selfie -Σoκάρει η φωτό

Άγιο είχαν τρία αδέρφια που χτυπήθηκαν από κεραυνό όταν σταμάτησαν κάτω από ένα δέντρο εξαιτίας της σφοδρής νεροποντής.

Η Ρέιτσελ, η Ίζομπελ και ο Άντριου Τζόμπσον είχαν πάει για μια βόλτα με ποδήλατο όταν κατέφυγαν κάτω από ένα δέντρο κοντά στο Μόλεσι Λοκ, στην Αγγλία, κατά τη διάρκεια μιας έντονης βροχόπτωσης τη Δευτέρα.

Αλλά την ώρα που έβγαζαν μία selfie, ένας κεραυνός χτύπησε το τρίο – με τη στιγμή να αποτυπώνεται στο φακό. Τα τρία αδέρφια από το Μεϊντχέντ, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με εγκαύματα και πήραν εξιτήριο λίγες ώρες αργότερα.

Η σπάνια selfie τη στιγμή που τους χτυπά κεραυνός

Η Ρέιτσελ, η μεγαλύτερη από τα τρία αδέρφια, ηλικίας 26 ετών, είπε ότι είχαν φύγει από το σπίτι τους στο Μπερκσάιρ για να πάνε να δούνε μια θεία τους στο Έπσον, όταν αποφάσισαν να κάνουν μία στάση. Όταν επέστρεψε από την ανάγκη της, είδε τα δύο της αδέρφια κάτω από μερικά δέντρα εν μέσω μιας ξαφνικής καταιγίδας. Αποφάσισαν τότε, να τραβήξουν μερικές φωτογραφίες προτού ξεκινήσουν ξανά.

Η 23χρονη φοιτήτρια Ίζομπελ, δήλωσε στο BBC: «Η φωτογραφία που είμαστε και οι τρεις μαζί όταν χτύπησε ο κεραυνός ήταν στις 17:05. Τράβηξα μία φωτογραφία μας να χαμογελάμε και μετά θέλαμε μία να δείχνουμε λυπημένοι στη βροχή. Ξαφνικά, βρισκόμουν στο έδαφος και δεν μπορούσα να ακούσω τίποτα πέρα από ένα έντονο βουητό. Ολόκληρο το δεξί μου χέρι ήταν μουδιασμένο και δεν μπορούσα να το μετακινήσω».

Η αδερφή της Ρέιτσελ, πρόσθεσε: «Τραβούσαμε τη φωτογραφία με το τηλέφωνό μας και μετά το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι να βρίσκομαι στο έδαφος. Ένιωθα περίεργα. Η αδερφή μου κι εγώ αρχίσαμε να ουρλιάζουμε. Έχω εγκαύματα στο μηρό και το στομάχι μου και ο κεραυνός άφησε σημάδια σαν αστραπή στην πλάτη μου και στην αδερφή μου. Δεν μπορούσα να νιώσω το χέρι μου». Αυτά τα μοτίβα στα οποία αναφέρεται η Ρέιτσελ είναι γνωστά ως σημάδια Λίχτενμπεργκ.

Γιατί μπορεί να τους χτύπησε ο κεραυνός

Η Ρέιτσελ πρόσθεσε πως και οι τρεις τραυματίστηκαν, αν και ο αδερφός τους ήταν αυτός που ξαφνιάστηκε περισσότερο.

Η οικογένειά τους είπε ότι πιθανόν μια πλάκα τιτανίου στο χέρι της Ίζομπελ μετά από ένα ατύχημα ποδηλασίας πέρυσι, θα μπορούσε να ήταν αυτό που έκανε το κεραυνό να χτυπήσει το σώμα τους. Όπως είπε η Ρέιτσελ: «Το χέρι της αδερφής μου έκαιγε, λόγω της πλάκας. Όλοι έμειναν έκπληκτοι με αυτό που μας συνέβη».

πηγη: iefimerida.gr