Η στιγμή που η Μιλλούση Ανακοινώνει στον Πετρούνια ότι είναι έγκυος, είναι πραγματικά Συγκινητική.
Www.true.gr

Η στιγμή που η Μιλλούση Ανακοινώνει στον Πετρούνια ότι είναι έγκυος, είναι πραγματικά Συγκινητική.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς σε λίγους μήνες θα αποκτήσουν ένα κοριτσάκι

Πριν από λίγο καιρό, ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση, ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια του ελληνικού αθλητισμού, ανακοίνωσαν με μία όμορφη φωτογραφία στο Instagram ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

«Τώρα πια είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρω,» έγραψε ο χρυσός Ολυμπιονίκης στον προσωπικό του λογαριασμού, ποστάροντας, από τη Τήνο, μία φωτογραφία στην οποία τον βλέπουμε να γονατίζει και να δίνει ένα τρυφερό φιλί στην κοιλιά της συντρόφου του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Τώρα πια ειμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρω.. #fathersoon #pregnancy #momsoon @vasilikimillousi #happiness ❤❤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleftherios Petrounias (@eleftherios_petrounias) στις

Από τότε δεν είχε υπάρξει κάποιο άλλο νέο σχετικά με την εγκυμοσύνη, το ζευγάρι όμως αποφάσισε πως δεν θέλει να κρατήσει κρυφές τις όμορφες στιγμές που διανύει και μοιράστηκε με τους ακολούθους του στο κανάλι του Λευτέρη Πετρούνια στο YouTube όλες τις λεπτομέρειες της νέας του ζωής ως μέλλοντες γονείς.Λευτέρης και Βασιλική μοιράστηκαν επίσης και κάποιες ασκήσεις για εγκύους που μπορούν να γίνουν εύκολα και χωρίς κόπο, και στη συνέχεια έδωσαν μία συνέντευξη κατά την οποία ο αθλητής εξομολογήθηκε τον πρωτότυπο τρόπο με τον οποίο η σύντροφος του τού ανακοίνωσε πως είναι έγκυος.

Δες στο βίντεο όσο είπε το ζευγάρι, αλλά και την στιγμή της ανακοίνωσης όπως την τράβηξε η Βασιλική Μιλλούση με το κινητό της.

Πηγη womantoc.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr