Κάθονται με τα Eσώρoυχα στη Βιτρίνα και Περιμένουν. Η Αλήθεια πίσω από αυτές τις Γυμvές Γυναίκες, θα σας Σοκάρει
Www.true.gr

Κάθονται με τα Eσώρoυχα στη Βιτρίνα και Περιμένουν. Η Αλήθεια πίσω από αυτές τις Γυμvές Γυναίκες, θα σας Σοκάρει

Δεν είναι λίγοι οι άντρες που περνάνε από τα στενά δρομάκια του Άμστερνταμ για να χαζέψουν τις διάφορες γυναίκες που υπάρχουν ημίγυμνες στη βιτρίνα.

Οι γυναίκες πόρνες, μπορούν να βγάλουν μέχρι και 350 ευρώ μέσα σε μια κουραστική μέρα.

Τα αποτελέσματα των δικών εμπορίας ανθρώπων στα Ολλανδικά δικαστήρια, έχουν αποκαλύψει τη φρικτή αλήθεια – ότι πολλά από τα χαμογελαστά κορίτσια των βιτρινών έχουν μεταφερθεί από την Ανατολική Ευρώπη από αδίστακτους σωματέμπορους.

Μία νεαρή γυναίκα που αναγκάστηκε να μεταφερθεί στο Άμστερνταμ, αποκάλυψε στο The Mail την Κυριακή: «Πουλιόμαστε όπως κάτι σε ένα κατάστημα».

Η νέα προοπτική συνοψίζεται από έναν Ολλανδό βουλευτή, ο οποίος δήλωσε ότι οι οίκοι ανοχής – οι οποίοι θεωρούνται από πολλούς ως καλή βρώμικη διασκέδαση – δεν είναι τίποτα περισσότερο από «εμπορικός βιασμός».

Τώρα, ένας νέος νόμος, ο οποίος ενδέχεται να τεθεί σε ισχύ το επόμενο έτος, θα το καταστήσει αδίκημα, θα τιμωρείται με φυλάκιση έως και τεσσάρων ετών.

Θέλουν να κάνουν όσους έχουν σεξουαλικές σχέσεις με μια πόρνη, να γνωρίζουν -ή να υποψιάζονται- αν έχουν διακινηθεί.

Με τα λόγια της διεθνούς εκστρατείας για σεξουαλική παρενόχληση και εκμετάλλευση των γυναικών, θα μπορούσε τελικά να είναι το τέλος της εποχής του κόκκινου φωτός για το Άμστερνταμ;


Η Αντζέλικα από τη Ρουμανία, μας λέει την ψυχρή της ιστορία – για τη μετατροπή της από χαρούμενη, φιλόδοξη έφηβη σε δυστυχισμένη γυναίκα, ηλικίας μόλις 22 ετών.

Ως 17χρονη, παρασύρθηκε στο Λονδίνο από έναν άντρα που της παρουσιάστηκε σαν φίλος και της είπε ότι θα είχε μια καλή δουλειά ως κομμώτρια.

Εν άγνοιά της, στην άλλη μεριά της πτήσης την περίμενε ένας πρόθυμος πελάτης, αλλά δεν είχε πληρώσει για κούρεμα.

Το διαβατήριό της χάθηκε και φυλακίστηκε. Σύντομα πωλήθηκε και εγκαταστάθηκε πίσω από μια βιτρίνα του Άμστερνταμ.

«Ο άνθρωπος που με έφερε στην Αγγλία και στη συνέχεια στην Ολλανδία με χρησιμοποίησε σαν ένα κομμάτι κρέατος», λέει.

«Όταν είδα τα πορνεία τους με όλα τα κορίτσια στα παράθυρα, έκλαψα. Έκλαψα πολύ σκληρά επειδή φαινόταν φρικτό και ήξερα ότι αυτό θα γινόταν και σε μένα».

Της είπαν ότι οφείλει 27.000 δολάρια στους διακινητές της, επειδή δήλωσαν ψευδώς ότι η οικογένειά της είχε πληρώσει για να μην αναφέρει την εξαφάνισή της.

Τα 350 δολάρια που κέρδιζε ημερησίως πήγαιναν κατ’ ευθείαν στον άγριο διακινητή της, που της έδινε μόλις 9 δολάρια για φαγητό. Επίσης, την βίασε και την χτύπησε.


Οι πελάτες χρεώνονταν 35 δολάρια για απευθείας σεξ – ή 90 δολάρια με χωρίς προφυλακτικό. Την Αντζέλικα την είχαν κόψει στο πρόσωπο με μαχαίρι, όταν προσπάθησε να αρνηθεί την απαίτηση ενός πελάτη για σεξ χωρίς προστασία.

Έκανε 12ωρες βάρδιες και μερικές φορές κοιμόταν στο πορνείο της σε περίπτωση που κάποιος ήθελε σεξ νωρίς το επόμενο πρωί.

Τελικά, ένας από τους οργανισμούς υποστήριξης των οποίων το προσωπικό ταξίδεψε στην περιοχή, είπε ότι είχε διακινηθεί και θέλησε να δραπετεύσει.

Τέλος, η αστυνομία την οδήγησε σε καταφύγιο έξω από την πόλη. Αλλά το ιστορικό της στις βιτρίνες, της έχει κάνει απίστευτη ζημιά.

Είχε προσβληθεί από μια αφροδίσια ασθένεια, εξαναγκάστηκε να κάνει έκτρωση και για μεγάλο χρονικό διάστημα η οικογένειά της αρνούνταν να της μιλήσει – πεπεισμένοι ότι ήταν στην πορνεία πρόθυμα.

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr