Η Στεριανού «καίει» την Ερμίδου: «Άλλαξε, έβλεπε τον εαυτό της… Η…ήθελε να αποχωρήσει…»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», βρέθηκε το πρωί της Τρίτης η παίκτρια που αποχώρησε από το Greece’s Next Top Model, το βράδυ της Δευτέρας!
Η Ειρήνη Στεργιανού δεν δίστασε να αναφερθεί στο περιστατικό με την τσάντα και στο λόγο που το ανέφερε στις κάμερες και δεν το είπε μπροστά στους κριτές.
Η ίδια αναφέρθηκε επίσης και στη σχέση της με την Ειρήνη Ερμίδου και στο πόσο προσβλητική γινόταν η παίκτρια αυτή απέναντι τους.
Το μοντέλο ανέφερε μεταξύ άλλων:
«Η Ειρήνη Ερμίδου μου είπε ότι έπρεπε να πω για την τσάντα, γιατί τα περιθώρια του διαγωνισμού είχαν στενέψει. Η Ειρήνη έβλεπε τον εαυτό της σα να είναι η καλύτερα εκεί μέσα. Σε εμένα είχε κάνει μια επίθεση για τα ρούχα, μου είχε πει ότι αυτό που φοράω είναι σαν πυτζάμα. Είχε αλλάξει ο χαρακτήρας της λόγω των καλών σχολίων των κριτών. Δεν την παρεξηγώ γιατί είναι και μικρή. Τα λέει με έναν τρόπο προσβλητικό, δεν σημαίνει ότι δεν τα λέει σωστά, απλά τα λέει με άσχημο τρόπο και προσβάλλει πολλές φορές. Βέβαια έχει ζητήσει και συγνώμη από εμένα γιατί δεν ήθελε να έχουμε άσχημες σχέσεις μεταξύ μας, να το πω κι αυτό. Μίλαγε λίγο απότομα στην Αμανατίδου αλλά εκείνη ήταν πιο ευαίσθητη και στενοχωριόταν από τις προσβολές της και μου έλεγε συνέχεια δεν μπορώ, θέλω να φύγω…»
Δείτε το σχετικό απόσπασμα που ακολουθεί…

https://www.youtube.com/watch?v=7RI0XMGEogo
πηγη: gossip-tv.gr