Στενοχωρήθηκε όταν έμαθε ότι περιμένει μωρό με σύνδρομο Down. Σήμερα δε ζει στιγμή χώρια της.
Www.true.gr

Στενοχωρήθηκε όταν έμαθε ότι περιμένει μωρό με σύνδρομο Down. Σήμερα δε ζει στιγμή χώρια της.

Μητέρα στενοχωρήθηκε όταν έμαθε ότι περιμένει μωρό με σύνδρομο Down αλλά τώρα δε ζει στιγμή χωρίς την κορούλα της.

Μια μητέρα που γέννησε ένα μωρό με σύνδρομο Down, παραδέχθηκε πως στην αρχή σοκαρίστηκε όταν το έμαθε, αλλά τώρα δεν αλλάζει με τίποτα το πανέμορφο αγγελούδι της.

Η 31χρονη Jessica Egan από τη Γιούτα και ο σύζυγός της ήταν τρισευτυχισμένοι όταν ανακάλυψαν ότι περίμεναν το πρώτο τους παιδί μετά από χρόνια προσπαθειών κι ενός αποτυχημένου κύκλου εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Diagnosis: Jessica Egan, 31, from Salt Lake City, Utah, found out her unborn daughter tested positive for trisomy 21, or Down

Όμως στην 11η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της, μια εξέταση αίματος αποκάλυψε ότι η κόρη της είχε το σύνδρομο Down, μια γενετική χρωμοσωμική διαταραχή που προκαλεί αναπτυξιακές και πνευματικές καθυστερήσεις.

“Εκείνη τη στιγμή ένιωσα πως όλα καταστράφηκαν,” είπε η Jessica.

Honest: The mom struggled to conceive for years and had a failed round of IVF, but she admitted she was initially devastated by the diagnos

Η Jessica έμαθε από έξι συναδέλφους της πως ήταν έγκυες, η μία αμέσως μετά την άλλη, και τρεις από αυτές της είπαν ότι περίμεναν δίδυμα.

Αλλά όταν ήρθε η σειρά της Jessica να μοιραστεί τα δικά της νέα με την ομάδα, πίστευε ότι οι συνάδελφοί της δεν θα είχαν την ίδια χαρούμενη αντίδραση.


Beautiful baby: In honor of their daughter Gwendolyn turning two months old, Jessica wrote a heartwarming

“Το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ όταν έμαθα τη διάγνωση ήταν ότι το μωρό μου δεν θα ήταν τόσο αποδεκτό και δεν θα έδινε την ίδια χαρά όπως τα άλλα”.

Bright future: Jessica revealed that she recently had a dream that Gwendoyln was grown up and was

“Πέρασα τις επόμενες τρεις μέρες στο σπίτι με δάκρυα, φοβούμενη να αποκαλύψω στους άλλους τα νέα.”

Μετά τη διάγνωση, η Jessica και ο σύζυγός της άρχισαν να προσαρμόζονται με τα νέα και να ψάχνουν να ενημερωθούν για το εν λόγω σύνδρομο.

Knowledgereached out to their local Down

“Αρχίσαμε να συνειδητοποιούμε ότι το σύνδρομο Down δεν ήταν κάτι τρομερό, και όταν γεννήθηκε το μωρό μας πετούσαμε στα σύννεφα,” δήλωσε η Jessica στο Mamamia.

Daddy


Η Jessica λέει ότι αγαπάει πολύ την κόρη της και τονίζει πως δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη με το κοριτσάκι της, παρόλο που έχει ένα επιπλέον χρωμόσωμα.

“Δεν έχει σημασία αν έχει ένα παραπάνω χρωμόσωμα, είναι το μωρό μου και με κάνει τρισευτυχισμένη!”

Look of love: In her Facebook

“Είχα όνειρα για το κοριτσάκι μου από τότε που ήταν στην κοιλιά μου. Ονειρεύομαι να τη δω μια μέρα να διαπρέπει στο χώρο της διακόσμησης ή να γίνει μια ταλαντούχα σεφ,” είπε η Jessica.

Too cute: Jessica hopes her viral post will both comfort people and educate those who don

“Ελπίζω να μη βρει ποτέ εμπόδια σε ό,τι κι αν κάνει και να πετύχει όλους τους στόχους της έναν – έναν!”

[Πηγή]

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr