Στέλλα Μιζεράκη: Ο Πρώην σύντροφός της την «Κατακεραυνώνει»: «Γιορτάζει της… Μεταμορφώσεως»!!!

Ο πρώην σύντροφός της Στέλλας Μιζεράκη, την στόλισε κανονικότατα μέσα από το Happy Day!
O λόγος για τον Γιάννη Λεβεντάκη, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων στην κάμερα της εκπομπής του Alpha για την Στέλλα Μιζεράκη, τη νικήτρια του Power of love και πρώην αγαπημένη του! «Με τη Στέλλα Μιζεράκη ήμασταν μαζί μέχρι λίγο πριν μπει στο παιχνίδι…» είπε χαρακτηριστικά.
«Δεν είμαι ο άνθρωπος που μεταμόρφωσε τη Στέλλα… Εμένα μου άρεσε μελαχρινή και της το είχα πει κιόλας. Σίγουρα θα τη βοηθούσα τη Στέλλα σε οποιοδήποτε πρόβλημα και αν είχε… Η Στέλλα πλέον γιορτάζει της Μεταμορφώσεως. Εγώ πάντα της έλεγα να μην αλλάξει τίποτα, ότι είναι μια χαρά. Όπως λέει και ο Λεπά «Μείνε όπως είσαι, μην αλλάξεις τίποτα εγώ έτσι σε αγαπάω…». Μπήκε στο παιχνίδι με κάτι χείλη τόσα… Και της είπα «κανόνισε να πεις ότι σου έδωσα καμία ανάποδη γιατί δε σε άφηνα να μπεις στο παιχνίδι» και γέλαγα…» είπε χαρακτηριστικά. «Τα μάτια της Στελλίτσας είναι καστανά όχι μπλε… και της είχα πει μην το κάνεις, μη φοράς φακούς αφού έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες σου…» υπογράμμισε!
«Η Στέλλα είχε βγει Miss Hellas παραλιακής γιατί εκεί έγιναν τα καλλιστεία και έτσι γνωριστήκαμε…» πρόσθεσε ο Γιάννης Λεβεντάκης.
Δείτε όλα όσα είπε ο πρώην σύντροφος της Στέλλας, ο οποίος συμμετείχε στο Game of love στον ΑΝΤ1!

https://rumble.com/v6fdj5-10795073.html
πηγη: gossip-tv.gr