Η Στέλλα Μπεζαντάκου επανήλθε στην επικαιρότητα χάρη στο tik tok, όπου ανέβασε ένα βίντεο και γρήγορα έγινε viral το βίντεό της!

Πολλοί απόρησαν γιατί το βίντεο της Στέλλας Μπεζαντάκου έκανε τόσο «θραύση», από τη στιγμή που έχει κάνει πολύ πιο… αποκαλυπτικές και σέξι εμφανίσεις στο παρελθόν.

Το σίγουρο είναι, βέβαια, πως η Στέλλα Μπεζαντάκου, εν έτει 2022, δεν έχει την παραμικρή σχέση με αυτή που θυμόμαστε από το “Bar” στο MEGA, όπου έγινε ευρέως γνωστή.

Eξάλλου, η Στέλλα Μπεζαντάκου, τον περασμένο Νοέμβριο, είχε κληθεί να μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα» για το πως ζει την πανδημία του Covid αλλά και για το εάν θα εμβολιαζόταν ή όχι.


Τότε είχε εξηγήσει τους λόγους που είχε επιλέξει να μην εμβολιαστεί τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι ανεμβολίαστη, γιατί είμαι αλλεργική σε φαρμακευτικές ουσίες και μου δημιουργούν αντιδράσεις, κοκκινίλες, κλπ. Φοβάμαι να το κάνω», είχε δηλώσει η τραγουδίστρια. «Νιώθω αποκλεισμένη, αλλά δεν μπορώ να κάνω του κεφαλιού μου» είχε συμπληρώσει.