Στέλιος Κρητικός: Επική αναπαράσταση της συναυλίας της Άλκηστις Πρωτοψάλτη μαζί με τους γιους του
Www.true.gr

Στέλιος Κρητικός: Επική αναπαράσταση της συναυλίας της Άλκηστις Πρωτοψάλτη μαζί με τους γιους του

Ένα μήνυμα αισιοδοξίας προς τον ελληνικό λαό αποφάσισε να στείλει ο Δήμος Αθηνών με έναν πολύ όμορφο και ξεχωριστό τρόπο!

Εχθές από την Τεχνόπολη στο Γκάζι ξεκίνησε μία «εν κινήσει συναυλία» με σύνθημα «Από τον Δρόμο με αγάπη», με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη! Με αυτόν τον τρόπο θέλησε ο Δήμος Αθηνών να πει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους γιατρούς και τους νοσηλευτές που βρίσκονται όλο αυτό το διάστημα στην πρώτη γραμμή της μάχης!

Η γνωστή ερμηνεύτρια πέρασε τραγουδώντας πάνω σε ένα φορτηγό από τους δρόμους της Αθήνας και στάθηκε μπροστά από τα νοσοκομεία όπου γιατροί και νοσηλευτές δίνουν μάχη να αντιμετωπίσουν τον κορονοϊό.

Με αφορμή αυτό, ο Στέλιος Κρητικός παρέα με τους δύο γιους του, Μιχαήλ και Άρη, έκαναν αναπαράσταση αυτής της «εν κινήσει συναυλίας» στους δρόμους του Παλαιού Φαλήρου!

Οι τρεις του τραγούδησαν μία από τις πιο γνωστές επιτυχίες της καλλιτέχνιδος, το κομμάτι «Είμαστε ακόμα ζωντανοί», με τον γνωστό ηθοποιό να βρίσκεται επάνω σε ένα… παιδικό πατίνι!Την αναπαράσταση αυτή μάλιστα δημοσίευσε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ψυχαγωγώντας έτσι τους διαδικτυακούς του φίλους.

«Ο Δήμος δεν είχε ιδέα», έγραψε χιουμοριστικά ο Στέλιος Κρητικός στο βίντεο που δημοσίευσε.

Δείτε παρακάτω την σχετική του ανάρτηση:

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr