Στέλιος Διονυσίου : Τον "Καίει" Αυτόπτης μάρτυρας για τη Διένεξη του με τον αστυνομικό και Αποκαλύπτει:"Έβριζε.Tον έβριζε χυδαία" (Βίντεο)
Www.true.gr

Στέλιος Διονυσίου : Τον «Καίει» Αυτόπτης μάρτυρας για τη Διένεξη του με τον αστυνομικό και Αποκαλύπτει:»Έβριζε.Tον έβριζε χυδαία» (Βίντεο)

Έναν αυτόπτη μάρτυρα από το διένεξη του Στέλιου Διονυσίου με τον αστυνομικό, φιλοξένησε στο Τατιάνα Live, η Τατιάνα Στεφανίδου. Ο κύριος Ηλίας, ο οποίος είδε το συμβάν με τα μάτια του, μίλησε στην κάμερα του Epsilon δίνοντας όλες τις λεπτομέρειες.

«Ο Στέλιος Διονυσίου, έστριβε στη Βασιλείου Σοφίας και σταμάτησε για να κόψει την κορδέλα, η οποία και συμβόλιζε πως δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία. Κάποια στιγμή κατέβηκε κάτω από το αυτοκίνητο και βεβαίως εξύβρισε χυδαία τον τροχονόμο, αλλά εγώ δεν είδα να τον χτυπά. Δεν μπορούσε να τον χτυπήσει. Ο τροχονόμος ήταν ένας αθλητικός τύπος. Ύστερα από λίγο τον πήραν οι αστυνομικοί», ανέφερε, ενώ στη συνέχεια υπογράμμισε για τον γνωστό τραγουδιστή: «Έβριζε, έβριζε, τον έβριζε χυδαία».Δείτε το videο από το Τατιάνα Live.

ΠΗΓΗ: fthis.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr