Καλεσμένος στην εκπομπή «Τι λες τώρα» βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου βρέθηκε ο Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος είναι ο κουμπάρος του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση.

Όταν η Κατερίνα Καραβάτου ρώτησε τον ιδιωτικό ερευνητή για το ζευγάρι, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης εκνευρίστηκε πολύ και αποχώρησε από το πλατό.

«Πείτε τα για τον Μαυρίκιο» είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και σηκώθηκε και έφυγε αφήνοντας άφωνη την παρουσιάστρια.

«Στέφανε γύρνα πίσω αλήθεια, θα εκνευριστώ λίγο. Έλα πίσω σε παρακαλώ», του είπε τότε η οικοδέσποινα του «Τι λες τώρα».

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης γύρισε μετά από λίγο στο πλατό και η Κατερίνα Καραβάτου τόνισε: «Δεν είναι υποκριτικό; Είναι το μοναδικό θέμα που σε ενοχλεί στην εκπομπή; Από όλα αυτά που έχεις παίξει σε όλες τις εκπομπές;».

«Δεν θέλω να βρίσκομαι κάπου που δεν επιθυμώ. Δεν μπορώ να έχω κάθε φορά το τετράλεπτο του Μαυρίκιου Μαυρικίου. Σε παρακαλώ πάρα πολύ. Με αγάπη το λέω. Δεν μπορώ άλλο. Δεν θέλω να πω καθόλου την άποψή μου για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου. Πραγματικά δηλαδή. Θα ζήσουμε από τώρα τον γάμο του καλοκαιριού; Δεν θέλω. Δεν είναι υποκρισία. Υποκρισία είναι αυτό που κάνουμε εμείς. Γιατί η κυρία που μας βλέπει από το σπίτι λέει άλλα και εμείς αλλά. Δεν είναι έτσι» είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης με την σειρά του.

πηγη: fthis.gr