Σταύρος Νικολαΐδης: «Αυτές τις μέρες όποιος ανεβάζει πως διασκεδάζει στα μπιτς μπαρ, σβήνεται από φίλος μου»
Www.true.gr

Σταύρος Νικολαΐδης: «Αυτές τις μέρες όποιος ανεβάζει πως διασκεδάζει στα μπιτς μπαρ, σβήνεται από φίλος μου»

Μουδιασμένη είναι η κοινωνία από την τραγωδία στο Μάτι. Ο ηθοποιός Σταύρος Νικολαΐδης με ανάρτησή του στο Facebook εξέφρασε τη θλίψη του για το δράμα των πληγέντων και ανέφερε ότι όποιος ανεβάζει βίντεο από μπαρ και συναυλίες θα διαγράφεται από φίλος του.

Πολλοί ήταν οι διαδικτυακοί του φίλοι που έσπευσαν να σχολιάσουν την ανάρτησή του και ο ηθοποιός έκανε δεύτερη ανάρτηση στην οποία έγραψε:«Φαντάζομαι τις εικόνες των παιδιών να φεύγουν με τον πιο φριχτό τρόπο που υπάρχει και δεν μπορώ ούτε να διανοηθώ τον πόνο των γονιών τους. Ολόκληρες οικογένειες σβήστηκαν από προσώπου γης. Κάποιοι άλλοι (πιο τυχεροί) δεν έχουν κρεβάτι να κοιμηθούν και δεύτερο ρούχο να φορέσουν. Αν μέσα σε όλα αυτά εσύ έχεις διάθεση να γλεντοκοπήσεις και να ανέβεις στις μπάρες, δικαίωμα σου. Αν δεν έχεις όμως την ελάχιστη ευθιξία να το κρατήσεις για τον εαυτό σου και θες να μας το διαφημίσεις κιόλας στον βωμό κάποιων likes, (γιατί για ποιον άλλο λόγο το κάνεις;) τότε όχι, δεν αξίζει να είσαι ούτε διαδυκτιακός φίλος μου.»

Αυτές τις μέρες, όποιος ανεβάζει βιντεάκια διασκέδασης από μπαρ, συναυλίες κλπ σβήνεται από τους φίλους μου. Μη με ρωτήστε γιατί.

Gepostet von Stavros Nikolaidis A am Samstag, 28. Juli 2018

https://www.facebook.com/stavros.nikolaidisa/posts/10217221454231028
πηγή: thecaller.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr