Σταύρος Νιάρχος Ντάσα Ζούκοβα: O Μυστικός γάμος τους στο Παρίσι. Και οι επώνυμοι καλεσμένοι
Www.true.gr

Σταύρος Νιάρχος Ντάσα Ζούκοβα: O Μυστικός γάμος τους στο Παρίσι. Και οι επώνυμοι καλεσμένοι

Πριν μερικούς μήνες μάθαμε για τον αρραβώνα τους και το περασμένο Σαββατοκύριακο έγινε ο γάμος τους, μυστικά παρακαλώ, αφού το μαθαίνουμε τώρα, στο Παρίσι με λίγους αλλά εκλεκτούς καλεσμένους.

Η Ντάσα Ζούκοβα, πρώην σύζυγος του Ρώσου μεγιστάνα Ρομάν Αμπράμοβιτς και ο Σταύρος Νιάρχος παντρεύτηκαν πραγματοποιώντας μια παραμυθένια τελετή.

Μπορεί οι φήμες να τους ήθελαν να τελούν πολιτικό γάμο στη Νέα Υόρκη, ωστόσο εκείνοι μας την «έσκασαν».

Το δημοσίευμα κάνει το γύρο του διαδικτύου, δίχως όμως να δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες, όπως το artnews.com.

Καλεσμένοι στο γάμο ήταν και αρκετοί διάσημοι, ανάμεσα στους οποίους η οικογένεια Beckham.

Το πράσινο φως για την επισημοποίηση της σχέσης τους δόθηκε σε ένα ταξίδι τους, ανάμεσα στους πάγους του Ανταρκτικού Κύκλου. Πάνω στο σκάφος «Atlantis II», ο πατέρας του Έλληνα κληρονόμου αλλά και οι αδελφές του συνειδητοποίησαν ότι στη ζωή του πλέον επικρατεί μια πρωτόγνωρη γαλήνη.


Από τον πρώτο της γάμο με τον Βαθύπλουτο Ρώσο, Ρομάν Αμπράμοβιτς, η Ζούκοβα απέκτησε δύο παιδιά.

Το ζευγάρι χώρισε το 2017 κατόπιν κοινής τους απόφασης και έκτοτε διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις, δίνοντας μεγάλη προσοχή στα παιδιά τους. «Οι δυο τους παραμένουν φίλοι, γονείς των δύο παιδιών τους και συνεργάτες οε όλα τα project που δουλεύουν μαζί, συμπεριλαμβανομένου και του μουσείου της Μόσχας», δήλωσε ένας φίλος του ζευγαριού.

Λίγους μήνες αργότερο, φούντωσαν οι φήμες για ένα νέο δεσμό και σύντομα η 38χρονη επιχειρηματίας και συλλέκτρια έργων τέχνης άρχισε να κάνει δημόσιες εμφανίσεις με τον Νιάρχο, με τον οποίο γνωρίζονταν από καιρό.

Πριν μερικούς μήνες μάθαμε για τον αρραβώνα τους και το περασμένο Σαββατοκύριακο έγινε ο γάμος τους, μυστικά παρακαλώ, αφού το μαθαίνουμε τώρα, στο Παρίσι με λίγους αλλά εκλεκτούς καλεσμένους

Η Ντάσα Ζούκοβα, πρώην σύζυγος του Ρώσου μεγιστάνα Ρομάν Αμπράμοβιτς και ο Σταύρος Νιάρχος παντρεύτηκαν πραγματοποιώντας μια παραμυθένια τελετή
Μαζί με φίλους

Ο δρόμος για το ζευγάρι άνοιξε μετά την έκδοση του διαζυγίου Αμπράμοβιτς-Ζούκοβα.

Έγινε ο γάμος τους

Πηγή : gossip-tv.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr