Σταυροπούλου: Απαντά για το θέμα με τον Τριαντάφυλλο: «Αηδίες και ξεράσματα»
Www.true.gr

Σταυροπούλου: Απαντά για το θέμα με τον Τριαντάφυλλο: «Αηδίες και ξεράσματα»

Η Βίκυ Σταυροπούλου ξεκαθάρισε για την γκάφα της με το όνομα του Τριαντάφυλλου στο j2us στον αέρα της εκπομπής, Πάμε Δανάη!

Αρχικά η ηθοποιός τόνισε στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα: «Χθες με ενημέρωσαν από την παραγωγή ότι βρέθηκαν δυο κρούσματα και έπρεπε να κάνω τεστ. Όμως, την ώρα που με πήραν, δεν μπόρεσα να κάνω τεστ γιατί είμαι στην Καλαμάτα και δεν ήταν εύκολο. Ευτυχώς βρήκα τελικά μια κλινική και θα κάνω την Πέμπτη το τεστ. Ωστόσο εγώ οφείλω να κλειστώ εδώ για επτά ημέρες.».
Η Βίκυ Σταυροπούλου τόνισε για την γκάφα που έκανε στο σόου:

«Θέλω να πω πως γενικά εγώ είμαι ένας άνθρωπος λίγο αφηρημένος από φύση δυστυχώς. Δεν θα έκανα ποτέ ένα στημένο χιούμορ που άκουσα να λένε κάτι ανόητοι για να υποτιμήσω έναν άνθρωπο. Δεν το έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου. Ξέρω πολύ καλά και ποιος είναι ο Τριαντάφυλλος και κάποια από τα τραγούδια του.


Ξέρω, δηλαδή, ότι δεν είναι τυχαία αυτός ο άνθρωπος τόσα χρόνια στη δουλειά. Αλλά δεν είναι δυνατόν με ένα σαρδάμ να γίνεται τόσο θέμα και να είναι τόσο καχύποπτοι οι άνθρωποι ότι το έκανα επίτηδες για να βοηθήσω τη φίλη μου την Βανδή! Κάτι αηδίες και ξεράσματα! Δηλαδή δεν γίνονται αυτά τα πράγματα»!

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr