Στάθης Παναγιωτόπουλος: H δημοσίευση των επίμαχων φωτογραφιών και οι σφοδρές αντιδράσεις.
Www.true.gr

Στάθης Παναγιωτόπουλος: H δημοσίευση των επίμαχων φωτογραφιών και οι σφοδρές αντιδράσεις.

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» του Star μίλησε η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου και καταφέρθηκε εναντίον των σάιτ που αναπαράγουν φωτογραφίες και υλικό από τα αρχεία που διέρρευσε παράνομα και χωρίς τη συγκατάθεσή της το πρώην μέλος του πάνελ των Ράδιο Αρβύλα.

«Βλέπω ότι κάποια σάιτ δημοσιεύουν στιγμιότυπα από βίντεο και φωτογραφίες του Στάθη. Δεν θεωρώ ότι αυτό είναι δημοσιογραφία οπότε δεν έχω να πω κάτι περαιτέρω. Πρέπει να σταματήσουν να ψάχνουν τα βίντεο και τις φωτογραφίες γιατί είναι ανήθικο και στην ουσία συντελούν και αυτοί σε μία παράνομη πράξη», δήλωσε η πρώην σύντροφος του ραδιοφωνικού παραγωγού, με την εκπομπή να μη δημοσιεύει τα στοιχεία της και το πρόσωπό της.


«Αισθάνομαι απαίσια και ένας λόγος που δεν ήθελα να πάρει διαστάσεις το θέμα είναι αυτός. Φοβάμαι μην διαρρεύσουν ξανά βίντεο και μάλιστα γνωρίζοντας ότι είμαι εγώ που έχω κάνει την καταγγελία. Σε όσα έχουν δημοσιεύσει αυτοί που θέλουν να λέγονται δημοσιογράφοι δηλώνω πως δεν είμαι εγώ και από όσο ξέρω δεν υπάρχει τέτοια φωτογραφία στο προφίλ του Στάθη. Είδα ότι και στην αναζήτηση στο Google το “Στάθης Παναγιωτόπουλος ροζ βίντεο” είναι πάνω πάνω. Είναι τραγικό ότι κάποιοι το ψάχνουν», συμπλήρωσε η καταγγέλλουσα για τις αναζητήσεις στα σάιτ.

Πηγή : dailymedia.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr