Στάθης Αγγελόπουλος: Μιλάει πρώτη φορά ανοιχτά για την τσιγγάνικη καταγωγή του και τις κακές σχέσεις με τις πρώην του..
Www.true.gr

Στάθης Αγγελόπουλος: Μιλάει πρώτη φορά ανοιχτά για την τσιγγάνικη καταγωγή του και τις κακές σχέσεις με τις πρώην του..

Ειλικρινής ο τραγουδιστής μιλάει μετά από καιρό…
Έπειτα από μεγάλο διάστημα απουσίας, ο Στάθης Αγγελόπουλος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Πλεμμένο.

Αφορμή για αυτήν, το νέο του τραγούδι με τίτλο “Ήρθαν τα Χριστούγεννα” που αφιερώνει στην κορούλα του, Ευθυμία – Άννα.

“Έχω δύο παιδιά. Ο γιος μου, ο Μανώλης είναι 22 χρονών, σπουδάζει στην Αμερική και ασχολείται με ηχοληψία και παραγωγή” σημείωσε, μέσα σε όλα, ο γιος του αείμνηστου Μανώλη Αγγελόπουλου.“Στο παρελθόν δεν είχα πάντα τις καλύτερες σχέσεις με τις πρώην γυναίκες μου” παραδέχθηκε, ακόμα, ο Στάθης Αγγελόπουλος. “Όπως και με τη μαμά του γιου μου αλλά, περνώντας τα χρόνια, φεύγει ο θυμός και όλα αλλάζουν” πρόσθεσε με χαμόγελο ο τραγουδιστής.

Όταν ο δημοσιογράφος του Alpha ρώτησε τον τραγουδιστή εάν δεχόταν bullying στο σχολείο λόγω της καταγωγής του πατέρα του, ο Στάθης Αγγελόπουλος δήλωσε με ειλικρίνεια: “Μέχρι και τώρα δέχομαι bullying που ο πατέρας μου ήταν τσιγγάνος. Δεν έχει αλλάξει αυτό. Στην οικογένεια είμαστε περήφανοι για τη φυλή και την καταγωγή του μπαμπά μου. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, το πρόβλημα το έχουν αυτοί. Οι άλλοι”.“Αυτή τη στιγμή είμαι μόνος, ασχολούμαι με τη δουλειά μου στο τραγούδι πάρα πολύ και με τα παιδιά μου” ανέφερε, επίσης, ο Στάθης Αγγελόπουλος.

Πηγή : zappit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr