Το Star Channel και η δημοσιογράφος Τασούλα Παπανικολάου ζητούν συγγνώμη για τον τίτλο στο δελτίο ειδήσεων
Www.true.gr

Το Star Channel και η δημοσιογράφος Τασούλα Παπανικολάου ζητούν συγγνώμη για τον τίτλο στο δελτίο ειδήσεων

Ένας τίτλος στο θέμα για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου και τον Δημήτρη Λιγνάδη έμελλε να “ανάψει φωτιές” το βράδυ της Παρασκευής στο διαδίκτυο. Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star Channel που επιμελήθηκε η δημοσιογράφος Τασούλα Παπανικολάου και αφορούσε τον γνωστό ηθοποιό – σκηνοθέτη και είχε τίτλο “Γνωστός σκηνοθέτης στο μάτι του κυκλώνα για το… τίποτα” προκάλεσε την έκρηξη των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα πριν από λίγη ώρα, η δημοσιογράφος να ζητήσει συγγνώμη ζωντανά στο δελτίο.

Αρχικά πήρε τον λόγο ο παρουσιαστής Σπύρος Λάμπρου και είπε: “Οι καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου είναι πολύ σημαντικές, ανεξάρτητα της πορείας που θα έχουν στην ποινική δικαιοσύνη. Είναι εδώ μαζί μας στο στούντιο η Τασούλα Παπανικολάου γιατί οφείλουμε κι εμείς να ξεκαθαρίσουμε τη θέση μας”.


Έπειτα, η Τασούλα Παπανικολάου πήρε τον λόγο: “Σπύρο, οι καταγγελίες που φτάνουν στη δικαιοσύνη ή στη δημόσια σφαίρα διαλόγων είναι σημαντικές και σοκαριστικές, ανεξάρτητα από τα χρόνια που έχουν μεσολαβήσει από την τέλεση των πράξεων αυτών. Μάλιστα, όλο και περισσότερα στόματα ανοίγουν και βοηθούν τ ο έργο των Αρχών που είναι η απόδοση δικαιοσύνης και τιμωρίας. Η καταδίκη τέτοιων πράξεων πρέπει να είναι απερίφραστη. Στο σημείο αυτό να εξηγήσουμε, πως ένας ατυχής τίτλος στο χθεσινό ρεπορτάζ για τον κύριο Λιγνάδη δεν κρύβει καμία προσπάθεια συγκάλυψης υποθέσεων, οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος και εκφράζουμε τη συγγνώμη μας”.

Δες το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr