Η Στανίση απαντά σε όσους λένε για τη φωνή της: Μωρέ δεν πάνε να γ…

Ποιος… άκουσε την Κατερίνα Στανίση και δεν φοβήθηκε. Η τραγουδίστρια με αφορμή την απόφαση της Χαρούλας Αλεξίου να σταματήσει το τραγούδι ρωτήθηκε για τις φήμες που διασπείρουν κάποιοι ότι έχει χάσει τη φωνή της. Τι τους απαντάει η ίδια όμως;

«Μωρέ δεν πάνε να γαμ…ν! Πολύ το έχω ακούσει αυτό. Εγώ είμαι από τη φύση μου γρεζάτη. Τώρα την ταλαιπώρησα, την ζόρισα, δούλεψα πολύ. Δεν κάνω εκπτώσεις, όταν βγαίνω να τραγουδήσω, τραγουδάω σαν να είναι η τελευταία ημέρα της ζωής μου. Άνθρωπος είμαι και εγώ αρρωσταίνω και άμα σε ακούσουν λίγο βραχνή κάτι έχει. Κι ας έχει ρε φίλε. Μόνο εγώ; Εσείς είστε άψογοι; Τραγουδάω καλά, εγώ τη φωνή μου την έχω μέσα μου! Να στεναχωρηθώ τώρα από τις τραγουδιστριούλες; Όνομα έχει και το σαμπουάν. Όνομα μεγάλο μπορεί να είσαι, αυτό δεν σημαίνει ότι είσαι και καλός τραγουδιστής. Η φωνή δεν χάνεται έτσι εύκολα, μην χαίρονται»!

Οσο για τη Χαρούλα Αλεξίου είπε πως στεναχωρήθηκε που σταματάει το τραγούδι και δεν θα έπρεπε να το κάνει. «Δεν πρέπει να σταματήσει το τραγούδι η Χαρούλα Αλεξίου. Τα πλατάνια δεν πέφτουνε ποτέ».

Μεγάλο ενδιαφέρον έχουν ακόμα τα όσα είπε για το ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή της.

Πηγή: e-radio.gr