Σταμάτησαν να βοηθήσουν αυτό το παιδί και το Μετάνιωσαν Πικρά. Αν το Δείτε Μπροστά σας Τρέξτε Όσο Μακριά Μπορείτε
Www.true.gr

Σταμάτησαν να βοηθήσουν αυτό το παιδί και το Μετάνιωσαν Πικρά. Αν το Δείτε Μπροστά σας Τρέξτε Όσο Μακριά Μπορείτε

Πλέον, οι εγκληματίες χρησιμοποιούν πολύ βρώμικα κόλπα για να εκμεταλλευτούν και να τρομάξουν τα θύματά τους. Μία 33χρονη γυναίκα από το Beaufort της Βόρειας Καρολίνας είδε ένα παιδί να κάθεται στην μέση του δρόμου περίπου στη 1.30 τα ξημερώματα.

Ήταν πολύ σκοτεινά και δεν κατάλαβε αρχικά πως δεν ήταν παιδί, αλλά μία κούκλα ντυμένη με ρούχα. Γυρνούσε στο σπίτι από την δουλειά όταν συνέβη το περιστατικό.

Η γυναίκα σταμάτησε αμέσως και σκέφτηκε να πλησιάσει για να βοηθήσει το παιδί αλλά ευτυχώς αποφάσισε να παραμείνει στο αμάξι. Όταν σταμάτησε, είδε δύο άντρες να πλησιάζουν το όχημά της. Οι άντρες, που ήταν ντυμένοι στα μαύρα και φορούσαν κουκούλες, προσπάθησαν να μπουν στο αμάξι τραβώντας τα χερούλια στις πόρτες.

Η οδηγός ήξερε πως αυτό το ‘παιδί’ ήταν απλά ένας περισπασμός. Έπρεπε να φύγει αμέσως από εκεί.
Αφού απομακρύνθηκε αρκετά, επικοινώνησε αμέσως με τις αρχές. Η αστυνομία βρήκε την κούκλα στον δρόμο, αλλά δεν μπορούσε να εντοπίσει τους δράστες πουθενά. Είχαν χρησιμοποιήσει ένα πλαστικό κεφάλι και παιδικά ρούχα για να κάνουν την κούκλα να μοιάζει με μικρό παιδί.

Τώρα η αστυνομία προειδοποιεί άλλους οδηγούς να έχουν πάντα τις πόρτες τους κλειδωμένες ενώ οδηγούν.

Εάν αυτή η γυναίκα είχε βγει από το αμάξι της για να βοηθήσει το παιδί, θα είχε πέσει θύμα κλοπής. Ευτυχώς, οι αρχές κατάφεραν τελικά να εντοπίσουν τα άτομα που ήταν υπεύθυνοι για την παγίδα. Ήταν μόλις 10,14 και 17 ετών και είπαν στην αστυνομία πως ήταν απλά μία φάρσα.


Είπαν πως ήλπιζαν κάποιος να χτυπήσει την κούκλα και να τρομάξει νομίζοντας πως είχε σκοτώσει ένα παιδί. Ωστόσο, παραμένει αβέβαιο γιατί πλησίασαν το αμάξι της γυναίκας και προσπάθησαν να μπουν.

Δεν είναι γνωστό εάν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες προς τα παιδιά. Βέβαια, αυτό είναι ένα σημαντικό μάθημα για οδηγούς αφού εύκολα θα μπορούσε να είχε μετατραπεί σε κλοπή.

Να κλειδώνετε τις πόρτες σας και να μένετε μέσα στο αμάξι εάν δείτε κάποιον να πλησιάζει το όχημά σας.

Credit: shareably.net

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr