Σταμάτης Γονίδης: Το Αλμπουμ του γάμου της εγκυμονούσας κόρης του Στεφανίας με τον αγαπημένο της

Σταμάτης Γονίδης: Το άλμπουμ του γάμου της εγκυμονούσας κόρης του Στεφανίας με τον αγαπημένο της

Ευτυχισμένος μπαμπάς ο Σταμάτης Γονίδης! Ο γνωστός τραγουδιστής με μεγάλη συγκίνηση συνόδευσε την αγαπημένη του κόρη του Στεφανία στην εκκλησία νύφη και η μεγάλη του χαρά ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του! Η 25χρονη Στεφανία έλαμπε μέσα στο λευκό νυφικό της και συγκινημένη, έφυγε από το πλευρό του πατέρα της για να σταθεί στην εκκλησία, στο πλευρό του αγαπημένου της Στέργιου Βήττα! Ο γνωστός τραγουδιστής έχει ένα ακόμα λόγο για να είναι χαρούμενος αφού ο γαμπρός του είναι χρόνια συνεργάτης του. Και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην πάει στην εκκλησία μετά… μουσικής!

Η 25χρονη Στεφανία είναι καρπός του δεύτερου γάμου του αγαπημένου τραγουδιστή με την τραγουδίστρια Άντζελα Βάγια. Αφού ολοκλήρωσε τη φοίτησή της σε μουσικό σχολείο, αποφάσισε να ακολουθήσει τα χνάρια των γονιών της. Όπως λένε άνθρωποι που την γνωρίζουν, έχει ξεχωρίσει για τη φωνή της αλλά και για τον καλό της χαρακτήρα. Όσο για τον Στέργιο είναι και αυτός μουσικός, καθώς παίζει μπουζούκι, ενώ συνεργάζεται τόσο με τον πατέρα της αγαπημένης του όσο και με άλλους λαϊκούς τραγουδιστές. Το ζευγάρι, το οποίο μοιράζεται κοινά όνειρα και την ίδια αγάπη για τη μουσική, γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε στον χώρο της δουλειάς πριν από περίπου δύο χρόνια.

Η Στεφανία παντρεύτηκε πριν λίγες μέρες τον αγαπημένο της στον Ιερό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης στην Βουλιαγμένη και σε λίγους μήνες το ζευγάρι θα κρατάει στην αγκαλιά του το πρώτο τους μωρό!

Η νύφη ήταν πανέμορφη στο λευκό δαντελένιο νυφικό της και η εγκυμοσύνη της, την έκανε ακόμα πιο γλυκιά!

Πηγή: tlife.gr