Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η παρέα της στο Happy Day σχολίασαν τα λεγόμενα του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, το πρωί της Τρίτης 22/2. Η παρουσιάστρια θέλησε να πάρει θέση, όμως, και για το «πινγκ πονγκ» δηλώσεων μεταξύ του Μαυρίκιου Μαυρικίου και του Γιώργου Λιάγκα.

«Εγώ τον Σπύρο τον εκτιμώ. Από τη στιγμή που τους τίμησε, πήγε στον αρραβώνα, να βγει την επόμενη ημέρα και να πει… Ο Σπύρος είναι ένας πολύ ευθύς άνθρωπος και πολύ ξεκάθαρος και αυτό του αναγνωρίζουμε αλλά από τη στιγμή που τους τίμησες και ήσουν ένας από τους λίγους αναγνωρίσιμους ανθρώπους που πήγαν, το να βγεις την επόμενη ημέρα και να πεις “και η Έφη Θώδη έβγαινε και θέλει προσοχή”, αφήνοντας να εννοηθεί κάτι, για μένα δεν χρειάζεται» είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Τότε, Δημήτρης Παπανώτας και Τίνα Μεσσαροπούλου συμφώνησαν ότι ο Σπύρος Μπιμπίλας είχε καλή διάθεση και ήθελε να του επιστήσει την προσοχή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνέχισε λέγοντας: «Αυτό όμως μου θυμίζει τον Γιώργο Λιάγκα, που τον εκτιμώ και του λέω μία καλημέρα, ο οποίος παίζει 10 ημέρες το θέμα και μετά λέει “δεν μου ταιριάζει”… Δηλαδή αν δεν σου ταιριάζει, μην το παίζεις ευθύς εξ’ αρχής. Το λέω με αγάπη! Είναι σαν να παίζουμε εμείς ένα θέμα 10 ημέρες και να πω “δεν μου ταιριάζει”.

Για να είμαι δίκαιη όμως και με τον Γιώργο. Και αυτό που έκανε ο Μαυρίκιος που τον έκραξε σε όλες τις εκπομπές ως απάντηση αλλά του έδωσε το αποκλειστικό, κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας… Καλά τα είπε ο Λιάγκας, γιατί και προφανώς θέλει και το κράξιμό του ο Μαυρίκιος. Όλο λέω ότι πρέπει να κρατηθώ αλλά…».

Πηγή: tlife.gr