Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η ανάρτηση και το δημόσιο μήνυμα για το πρόβλημα της υγείας της

Μια μακροσκελής αποκαλυπτική ανάρτηση για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες, έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Instagram, δίνοντας παράλληλα τις δικές της συμβουλές στους διαδικτυακούς της φίλους.

Η παρουσιάστρια, που αποχώρησε κατά τη διάρκεια του Happy Day την Παρασκευή, ανέβασε μία “ανέμελη” φωτογραφία της και ευχαρίστησε τους φίλους της για τις ευχές τους.

Αμέσως μετά, αποκάλυψε ότι αγνόησε μία συνηθισμένη ίωση, η οποία την ταλαιπώρησε ιδιαίτερα.

Η ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το πρόβλημα της υγείας της


«Με μία φωτό μάλλον ανέμελη θέλω να σας ευχαριστήσω για τις εκατοντάδες ευχές σας που με έκαναν να χαμογελάσω και να αισθανθώ πολύ όμορφα αυτό το κατά κυριολεξία πολύ δύσκολο τριήμερο. Η αλήθεια είναι ότι αγνόησα μία συνηθισμένη ίωση θεωρώντας ότι δεν είναι τίποτα και συνέχισα κανονικά το πρόγραμμά μου με αποτέλεσμα αυτή να με ρίξει νοκαουτ και να ταλαιπωρηθώ πολύ.

Οι άνθρωποι συχνά νιώθουμε άτρωτοι … ότι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα και αγνοούμε τα σημάδια του σώματος μας. Όταν στη μέση μπαίνουν οι οικογενειακές, επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο. Σε αυτή τη μάχη όμως πρέπει να θυμόμαστε ότι δεν βγαίνουμε πάντα νικητές.


Δεν ξέρω για εσάς πάντως εγώ το πρώτο μάθημα μου για το 2020 και τη νέα δεκαετία το πήρα. Θα αφουγκράζομαι καλύτερα τον εσώτερό εαυτό μου που κάποιες φορές έχει ανάγκη να χαμηλώσει ταχύτητα και να ξεκουραστεί. Περαστικά σε όσους παίρνουν κάτι παρόμοιο!» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

πηγη: fthis.gr