Στα… μαχαίρια Καραβάτου – Ρεπαπή μετά το τέλος των «ΚούΚου» – Ο άγνωστος τσακωμός & οι «αποκλεισμένοι» συνεργάτες

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί έντονα η φημολογία ότι η Μαριλού Ρεπαπή θα αναλάβει την πρωινή ζώνη του STAR μετά και το τέλος της «Φωλιάς των Κουκου”. Όμως η ίδια το διεύψεσε με μια της ανάρτηση.

«Σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται και επειδή δεν μπορώ τα ό, τι να ‘ναι δημοσιεύματα που με αφορούν, θα πω ότι δεν θα είμαι σε πρωινό. Ούτε πριν από τη Ζήνα. Ούτε μετά το νέο πρωινό. Ούτε σε αυτό. Ούτε σε άλλο. Δεν είναι στις προθέσεις μου αυτήν τη στιγμή να ξανακάνω πρωινό γενικότερα. Αλήθεια ΑΥΤΑ τα 4 χρόνια μου αρκούν για μια ζωούλα. Αν αλλάξω γνώμη, θα ενημερώσω. Θα το είχα κάνει νωρίτερα, αλλά δεν πίστευα ότι ενδιαφέρει κανέναν. Θα συνεχίσω να ποστάρω βλακείες και κακά λογοπαίγνια όμως και αυτό είναι δέσμευση», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαριλού Ρεπαπή.

Μέσα από το «Καλοκαίρι #not” συζητήθηκε αυτή η φημολογία, με την Τζωρτζέλα Κόσιαβα να κάνει μια αποκάλυψη και να φέρνει στο προσκήνιο τον άγνωστο τσακωμό που υπήρξε μεταξύ της δημοσιογράφου και της Κατερίνας Καραβάτου.

Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι μετά το φινάλε της εκπομπής «Στην φωλιά των Κουκου” έγινε ένα τραπέζι για τα μέλη της ομάδας, στο οποίο δεν καλέστηκαν η Μαριλού Ρεπαπή και ο αρχισυντάκτης, Γιώργος Εφραιμίδης. Αυτό το συμβάν επιβεβαίωσε τη ψυχρότητα που υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών.

Μάλιστα, η Τζώρτζια Συρίχα συμπλήρωσε στο ρεπορτάζ αυτό ότι οι δύο κυρίες δεν είχαν καμία επαφή εκτός εκπομπής και αυτό ξεκίνησε έπειτα από έναν τσακωμό που είχαν σε μια σύσκεψη, όταν και η παρουσιάστρια είχε επιπλήξει την δημοσιογράφο.

πηγη: yupiii.gr