Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. : Συνελήφθη ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, το κατηγορητήριο.
Www.true.gr

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. : Συνελήφθη ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, το κατηγορητήριο.

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ηγετικό στέλεχος της αναρχικής ομάδας Ρουβίκωνας. Η επίθεση στον ΣΕΒ και οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει.
Η σύλληψη του ηγετικού στελέχους της ομάδας Ρουβίκωνας, έγινε από την κρατική ασφάλεια, στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για τα αδικήματα της ηθικής αυτουργίας (σ.σ. αναφορικά με το ντου της οργάνωσης στον ΣΕΒ) και της φθοράς ξένης περιουσίας, ενώ παράλληλα υπάρχει και η κατηγορία της διέγερσης σε διάπραξη εγκλημάτων.

Η σύλληψη Καλαϊτζίδη, έρχεται λίγες ώρες μετά την επίθεση κατά του ΣΕΒ με μπογιές και τις απειλές για επιθέσεις σε τουριστικές περιοχές, εάν η κυβέρνηση τους κυνηγήσει.

Δείτε την ανάρτηση με τις απειλές του ηγετικού στελέχους της ομάδας Ρουβίκωνας
«Εν συντομία: Αν η δεξιά κλιμακώσει την καταστολή απέναντι μας με συγκεκριμένες κινήσεις θα πράξουμε και εμείς ανάλογα. Αν το επόμενο διάστημα κινηθούν με… μηδενικές ανοχές, θα λάβουν χώρα δεκάδες παρεμβάσεις της ομάδας στα πιο τουριστικά μέρη της πρωτεύουσας. Παρεμβάσεις που έχουν ετοιμαστεί ήδη. Σήμερα σουλατσάραμε επί ώρα στο μουσείο της Ακρόπολης και στην Αρεοπαγίτου χωρίς να γίνουμε αντιληπτοί από κανέναν (Εγώ σήμερα προσπαθούσα να ηρεμήσω τον υπεύθυνο ασφάλειας του μουσείου της Ακρόπολης). Κανονίστε να μην υπάρξει κλιμάκωση από μεριά σας, αλλιώς θα δείτε παρεμβάσεις δεκάδων ατόμων σε όλα τα τουριστικά μέρη και τους νεόφερτους μαυροντυμένους κομάντο με τα αυτόματα και τα βανάκια να κυνηγάνε διαδηλωτές μπροστά στα έντρομα μάτια Γερμανών τουριστών», έγραφε μεταξύ άλλων.

Δείτε τις εικόνες μετά την επίθεση της ομάδας Ρουβίκωνας στον ΣΕΒ
https://www.newsit.gr/egklhma/rouvikonas-synelifthi-igetiko-tou-stelexos/2837873/

Πηγή : newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr