Στα άκρα: Αυτές είναι οι νέες δοκιμασίες των κοριτσιών στο GNTM [εικόνες]
Www.true.gr

Στα άκρα: Αυτές είναι οι νέες δοκιμασίες των κοριτσιών στο GNTM [εικόνες]

«Το παιχνίδι φέτος παίζεται αλλιώς» είπαν οι κριτές του GNTM σε μία ατάκα τόσο πρωτότυπη, που ακούς σε κάθε δεύτερη σεζόν ριάλιτι τα τελευταία χρόνια, ίσως όμως οι κριτές να κυριολεκτούσαν. Αυτό τουλάχιστον μας έδειξε η πρώτη δοκιμασία πασαρέλας των κοριτσιών του σπιτιού.

Ενώ πέρυσι η πρώτη δοκιμασία ήταν μία απλή φωτογράφιση μέσα σε μπανιέρα, φέτος η παραγωγή αποφάσισε με το καλημέρα να ρίξει τα κορίτσια στα βαθιά. Ή αν θέλουμε να κυριολεκτούμε «στα ψηλά». Οι νέες παίκτριες έπρεπε να κάνουν κατακόρυφη πασαρέλα κατεβαίνοντας με σχοινιά ένα κτίριο ύψους 30 μέτρων.

Προφανώς και κάποιες από αυτές δεν ολοκλήρωσαν τη δοκιμασία, ενώ κάποιες άλλες τα κατάφεραν μετά από φοβερό άγχος, κλάματα, τρόμο και αγωνία. Και όπως καταλαβαίνουμε αυτό είναι μόνο η αρχή των δυσκολιών τους καθώς ήδη από το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου βλέπουμε να έρχεται δοκιμασία με μεγάλα φίδια.

Θα σταματήσει όμως η παραγωγή σε αυτού του επιπέδου τις δοκιμασίες; Μπορεί να φτάσει τη δυσκολία των δοκιμασιών σε ακόμα πιο ακραία επίπεδα; Τι μπορεί να μετατρέψει τις παίκτριες σε κινητά ράκη;

Το Menshouse έχει πάνω στο θέμα αυτό κάποιες προτάσεις που αν θέλει το GNTM μπορεί να υιοθετήσει χωρίς να τις χρεώσουμε.

Πάρτε τις ιδέες μας, κάντε το ριάλιτι ακόμα πιο σκληρό, φτιάχτε διαβολοβδομάδα στις παίκτριες.Τα κορίτσια πρέπει να επιβιώσουν και να κάνουν πασαρέλα σε ένα δωμάτιο γεμάτο με αυγά Alien, την ώρα της εκκόλαψης. Χωρίς να φορούν μακιγιάζ. Δε θα χρειαστεί εξάλλου όταν τις σφίξουν στο πρόσωπο τα facehuggers. Άντε και καλή λευτεριά.


Πασαρέλα σε πυρηνικά απόβλητα, πασαρέλα σε αντιδραστήρες πυρηνικών εργοστασίων έτοιμους να εκραγούν. Η σειρά Τσέρνομπιλ θα σας φανεί σαν το Ουράνιο Τόξο σε σχέση με όσα περάσουν τα κορίτσια.


Oι παίκτριες θα πρέπει να περπατήσουν όσο πιο θηλυκά μπορούν ανάμεσα σε ουρές συνταξιούχων και να αντιμετωπίσουν την οργή των ηλικιωμένων όταν αυτοί πιστέψουν ότι οι νεαρές τους κλέβουν τη σειρά. Μία δοκιμασία όλεθρος.


Η δοκιμασία ισορροπίας θα φτάσει τις κοπέλες στα όρια τους αφού θα πρέπει να περπατήσουν σε σχοινί που είναι τεντωμένο πάνω από πεινασμένους καρχαρίες.Μία απλή πασαρέλα σε ναρκοπέδιο για ξεμούδιασμα. Για να γίνει λίγο πιο δύσκολη η δοκιμασία τα κορίτσια θα έχουν δεμένα τα μάτια τους.


Μία από τις πιο δύσκολες και επίπονες δοκιμασίες. Τα κορίτσια του GNTM θα πρέπει να περπατήσουν σε μία πασαρέλα γύρω από την οποία θα προβάλλονται οι ταινίες «Ρόδα, Τσάντα και Κοπάνα 5» και η νέα ταινία του Μάρκου Σεφερλή «Χαλβάη 5-0».


Τα κορίτσια θα πάρουν υπνωτικά χάπια και όταν κοιμηθούν θα συνδεθούν με ειδικά μηχανήματα που θα διαβάζουν τα όνειρά τους την ώρα του ύπνου. Ένα τεστ αλήθειας για να δούμε ποιες από αυτές ήταν ειλικρινείς όταν έλεγαν πως το όνειρό τους από μικρές ήταν να γίνουν τοπ μοντέλα.


Επιβίωση από μάθημα φιλολογίας με καθηγήτρια τη Μέγκι Ντρίο. Μπορεί να παίξει και ως δοκιμασία τελικού.

πηγη: menshouse.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr