Σρι Λάνκα: Ανείπωτος Θρήνος για πασίγνωστο μεγιστάνα – Νεκρά 3 από τα 4 παιδιά του στην Επίθεση
Www.true.gr

Σρι Λάνκα: Ανείπωτος Θρήνος για πασίγνωστο μεγιστάνα – Νεκρά 3 από τα 4 παιδιά του στην Επίθεση

Τα τρία από τα 4 παιδιά του Δανού δισεκατομμυριούχου των Asos και Bestseller έπεσαν νεκρά στις επιθέσεις στην Σρι Λάνκα. Η ανάρτηση στο Instagram λίγο πριν το μακελειό. 290 νεκροί και πάνω από 500 τραυματίες στο Πάσχα που βάφτηκε με αίμα.

Το μακελειό στην Σρι Λάνκα την Κυριακή του Πάσχα με τουλάχιστον 290 νεκρούς έχει συγκλονίσει όλο τον πλανήτη. Κι ενώ ακόμα οι αρχές ψάχνουν να βρουν ποιοι κρύβονται πίσω από τις επιθέσεις που «μάτωσαν» την χώρα, έρχονται στο φως τα πρόσωπα της τραγωδίας.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ ανάμεσα στους νεκρούς στη Σρι Λάνκα, είναι και τα τρία από τα τέσσερα παιδιά του Δανού δισεκατομμυριούχου Αντερς Χολς Πόβλσεν.Η οικογένεια επισκεπτόταν τη χώρα για τις διακοπές του Πάσχα. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό ποια από τα παιδιά της οικογένειας έχασαν τη ζωή τους. Πριν από μερικές ημέρες, η μία κόρη του Χολς Πόβλσεν ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram, όπου φαίνονται τα τρία αδέλφια της μπροστά σε μια πισίνα.
Ο Χολς Πόβλσεν είναι ιδιοκτήτης της διεθνούς αλυσίδας ενδυμάτων Bestseller. Είναι επίσης ο μεγαλύτερος μέτοχος στον κολοσσό ενδυμάτων Asos και ο μεγαλύτερος γαιοκτήμονας στο Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με την εφημερίδα Times.«Δυστυχώς, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τα δημοσιεύματα», δήλωσε εκπρόσωπος της Bestseller σε email. «Σας ζητούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα της οικογένειας και ως εκ τούτου δεν έχουμε άλλα σχόλια».

Ποιον «βλέπουν» πίσω από την επίθεση

Τοπική ισλαμιστική οργάνωση, το National Thowheeth Jama’ath (NTJ), βρίσκεται πίσω από τις επιθέσεις αυτοκτονίας που άφησαν 290 νεκρούς την Κυριακή του Πάσχα στην Σρι Λάνκα, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της κυβέρνησης.

Οι αρχές της Σρι Λάνκα ερευνούν για πιθανές σχέσεις της οργάνωσης με ξένες οργανώσεις. Εδώ και δέκα ημέρες είχε σημάνει συναγερμός στις αστυνομικές υπηρεσίες της χώρας, αφού υπήρχαν πληροφορίες ότι το ισλαμιστικό κίνημα ετοίμαζε επιθέσεις κατά εκκλησιών και της πρεσβείας της Ινδίας στο Κολόμπο.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr