Σπύρο, ήρθες Δεύτερος: Αυτό το Πρόσωπο θα Παρουσίαζε Αρχικά το «Στην Υγειά μας»!

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μετρά χιλιόμετρα πορείας στην τηλεοπτική αρένα με την εκπομπή «Στην Υγειά μας ρε Παιδιά» να θεωρείται μέχρι σήμερα η μεγαλύτερη επιτυχία του.

14 χρόνια μετρά η μουσική εκπομπή που ξεκίνησε στη ΝΕΤ, συνέχισε στον ALPHA και κατέληξε στον ΣΚΑΪ, με τα μυστικά όλων αυτών των ετών να είναι πολλά. Μερικά από αυτά αποκαλύφθηκαν σε ρεπορτάζ του «Down Town», στο οποίο μεταξύ άλλων φιλοξενήθηκαν και δηλώσεις της παραγωγού της εκπομπής, Βίκυς Λάσκαρη.

Η ίδια, υπήρξε και παραγωγός της μουσικής εκπομπής της Σεμίνας Διγενή στην τότε ΝΕΤ. Όταν η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αποχώρησε για τον ALPHA, ο Τζώνη Καλημέρης ζήτησε αμέσως να καλυφθεί το κενό με μια νέα μουσική παραγωγή στα πρότυπα της εκπομπής «Αλάτι και Πιπέρι».

Όπως η ίδια αποκάλυψε, αναζητούσε επί πολλές ημέρες τον παρουσιαστή της νέας αυτής εκπομπής, γράφοντας και σβήνοντας διαρκώς ονόματα σε μια ατζέντα.

Κάποια στιγμή, είχε καταλήξει σε δύο πρόσωπα. Και ανάμεσα τους… δεν ήταν ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Ο λόγος για τη Ρούλα Κορομηλά και η Έλενα Ακρίτα.

«Σημείωνα ηθοποιούς, παρουσιαστές. Ξαφνικά μου ήρθε μια φλασιά. Δεν τον γνώριζα τον Σπύρο προσωπικά. Θυμήθηκα μια συνέντευξή του που έλεγε πόσο αγαπάει το ελληνικό τραγούδι. Είναι απίστευτος, έχει τρομερές γνώσεις.

Τελικά δεν ξέρω αν υπάρχει πιο κατάλληλος από τον Σπύρο γι’ αυτήν τη θέση. Είμαστε μαζί τόσα χρόνια. Λέμε συχνά για πλάκα ότι αν είχαμε παιδί, τώρα θα πήγαινε στο Γυμνάσιο» είπε η ίδια.

Εμείς, πάντως, αδυνατούμε να φανταστούμε το «Στην Υγειά μας» χωρίς Σπύρο…

ΠΗΓΗ: dailymedia.gr