Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Δημοσίευσε την πρώτη κοινή φωτογραφία με τον σύντροφό της

Πολλά γράφτηκαν και ειπώθηκαν για την προσωπική ζωή της Σπυριδούλας Καραμπουτάκη μετά το τέλος του MasterChef. Διάφορα δημοσιεύματα έκαναν λόγο πως η φιναλίστ του ριάλιτι μαγειρικής χώρισε από τον σύντροφό της, για αυτό μάλιστα αναβλήθηκε και ο γάμος τους.

Η Σπυριδούλα ωστόσο είχε διαψεύσει τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, καθώς όταν ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή είχε απαντήσει: «Όχι, δεν χώρισα όλα αυτά είναι ανακρίβειες. Νομίζω θα ειπωθούν πολλά. Ο γάμος δεν ματαιώθηκε, αναβλήθηκε. Το είπα αυτό. Ήταν να γίνει στις 8 Ιουνίου, αλλά δεν προλαβαίναμε, γιατί έχω πολλές υποχρεώσεις ακόμα. Τώρα βγήκα από το παιχνίδι. Θα γίνει πιο μετά ο γάμος μου.

Το ότι αναβάλλεται ένας γάμος, δεν σημαίνει ότι χωρίζει ένα ζευγάρι! Δεν ήξερα ότι θα έφτανα ως τον τελικό και ότι θα τραβούσε τόσο πολύ. Εν τω μεταξύ, ο σύντροφός μου δεν μπορούσε να αναλάβει μόνος του όλες τις ετοιμασίες του γάμου μας και δεν θέλαμε να το ζήσει μόνος του όλο αυτό. Ήθελα να έχω συμμετοχή, οπότε είπαμε να το κάνουμε πιο μετά. Σε έναν μήνα; Το φθινόπωρο; Αρχές του 2020; Θα γίνει πάντως! Δεν έχουμε χωρίσει!

Με τον Αποστόλη είμαστε μαζί 10 χρόνια. Από τα 16 μου. Παιδιά ήμασταν ακόμα, όταν τα φτιάξαμε. Στην αρχή, θυμάμαι ότι είχαμε κόντρα και μαλώσαμε. Δουλεύαμε σε αντίπαλα τσιπουράδικα και ο ένας την έλεγε στον άλλον «το δικό μου είναι καλύτερο», «όχι, το δικό μου είναι!» και τέτοια. Περνώντας ο καιρός, ήρθαν δυσκολίες, ήρθαν χαρές και πέρασαν δέκα ολόκληρα χρόνια, χωρίς να το καταλάβουμε».

Η ίδια μάλιστα δημοσίευσε το βράδυ της Δευτέρας και την πρώτη κοινή της φωτογραφία με τον σύντροφό της, Αποστόλη, βάζοντας έτσι μια και καλή τέλος στις φήμες χωρισμού.

Πηγη fthis.gr