Σπουδαία χειρονομία από τα αδέρφια Αντετοκούνμπο: Δώρισαν 10.000 μάσκες στο δήμο Ζωγράφου!

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο δεν ξεχνούν από που ξεκίνησαν, όπως φανερώνει η νέα, πολύ σπουδαία χειρονομία τους.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μαζί με τα αδέρφια του, Θανάση, Κώστα και Άλεξ, αλλά και τη μητέρα τους, Βερόνικα, αποφάσισαν να δωρίσουν 10.000 μάσκες στο δήμο Ζωγράφου, το δήμο, δηλαδή, όπου ξεκίνησαν να παίζουν μπάσκετ, όταν ήταν παιδιά.

Όπως έγινε γνωστό, οι μάσκες θα μοιραστούν στους εργαζόμενους και στις ευπαθείς ομάδες του δήμου, προκειμένου να προστατευτούν από την πανδημία. Σε σχετική ανακοίνωσή του, ο Δήμος Ζωγράφου εκφράζει την ευγνωμοσύνη προς την οικογένεια για την προσφορά της, κάνοντας λόγο για ουσιαστική προσφορά στους πολίτες και κάνει αναφορά στο δέσιμο που έχουν με την πόλη τα αδέρφια Αντετοκούνμπο, καθώς στον Φιλαθλητικό έκαναν τα πρώτα τους μπασκετικά βήματα.

Για τη σπουδαία προσφορά της οικογένειας Αντετοκούνμπο, ο Δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας, ευχαρίστησε εγκάρδια την οικογένεια για την προσφορά της, αυτή τη δύσκολη ώρα, σημειώνοντας πως έτσι δείχνουν πως δεν ξεχνούν την πόλη και ότι, για αυτή τους την πράξη, θα τιμηθούν ανάλογα.

Ανάλογες ήταν και οι ευχαριστίες του Προέδρου του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου, Γιώργου Γιαννακόπουλου που, μαζί με τον Δήμαρχο Ζωγράφου, παρέλαβαν τις μάσκες.