Σπάνια εμφάνιση για την Βερόνικα Αργέντζη! Πώς είναι σήμερα η πρωταγωνίστρια της σειράς «Τμήμα Ηθών»
Www.true.gr

Σπάνια εμφάνιση για την Βερόνικα Αργέντζη! Πώς είναι σήμερα η πρωταγωνίστρια της σειράς «Τμήμα Ηθών»

Την γνωρίσαμε καλύτερα από την πετυχημένη σειρά ‘Τμήμα ηθών» και χαρακτηρίστηκε ως σύμβολο το σεξ της δεκαετίας του ΄90. Μετά τη μεγάλη της επιτυχία αποφάσισε να αποτραβηχτεί από το χώρο της showbiz. Παντρεύτηκε τον Διονύση Αντύπα που έγραφε το σενάριο στη σειρά και είναι πλέον μαζί εδώ και 25 χρόνια. Από τη σχέση του γεννήθηκε η κόρη της την οποία η Βερόνικα λατρεύει και έχει αφοσιωθεί στο μεγάλωμά της. Η νεαρή Αριάδνη μάλιστα έχει μεγάλο ταλέντο στην υποκριτική και στο τραγούδι.

Το 2017 η Βερόνικα Αργέντζη επέστρεψε στο θέατρο με την παράσταση Ελένη που παίχθηκε στη Θεσσαλονίκη και την παιδική παράσταση «Ο Μεγαλέξανδρος Νικάει τον Δράκο» στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά σε σκηνοθεσία Δήμου Αβδελιώτη. Χθες ο σκηνοθέτης βραβεύτηκε για τη σκηνοθεσία του με βραβειο «Κάρολου Κουν» και η ηθοποιός βρέθηκε μαζί του στην απονομή του βραβείου του!
Σε συνέντευξή της πριν λίγα χρόνια στην Ελένη Μενεγάκη, η Βερόνικα είπε για τη ζωή της

«Είχα πολύ μεγάλη ανάγκη να το κάνω. Είχα ανάγκη να καλυτερεύσω τον εαυτό μου, να προστατεύσω την οικογένεια μου, να δω τι είναι πραγματικά αυτά τα οποία θα ήθελα να κάνω. Με πίεσε και η πολύ μεγάλη δημοσιότητα και ήθελα να έχω το χρόνο μου και να τη διαχειριστώ και λίγο απ’ έξω.


Ήταν πιο ανέμελα τα πράγματα εκείνη την εποχή και την ίδια στιγμή για ένα 19χρονο κορίτσι πιο επιθετικά. Θα χρειαζόταν ίσως να ήταν αυτό σε ένα μεγαλύτερο διάστημα για να έχεις την ωριμότητα να το διαχειριστείς. Εγώ θα σου πω ότι δούλευα 22 ώρες το 24ωρο τότε, με πολύ μεγάλη κούραση, αλλά και πολύ μεγάλη ευτυχία. Τώρα δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το κάνω.

Δεν με αφορούσε ο τίτλος του sex symbol, οπότε δεν ξέφυγα από πουθενά. Εγώ δεν ήμουν καθόλου έτσι. Βασανιζόμουν πολύ με αυτό το «πολύ ωραία γυναίκα» και το είδα πολλά χρόνια μετά και είπα «τελικά ήμουν πολύ ωραίο κορίτσι»

Πηγη tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr