Σοβαρό πρόβλημα υγείας για τον Σπύρο Σπυράκο. Τι έχει συμβεί στον αγαπημένο τραγουδιστή;
Www.true.gr

Σοβαρό πρόβλημα υγείας για τον Σπύρο Σπυράκο. Τι έχει συμβεί στον αγαπημένο τραγουδιστή;

Ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει τους τελευταίους μήνες ο Σπύρος Σπυράκος σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso. Ο γνωστός τραγουδιστής για τον λόγο αυτό έχει μάλιστα αποτραβηχτεί τους τελευταίους μήνες από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όλα άρχισαν πριν από οκτώ μήνες από κάτι απλό. Ένα σπυράκι στο πόδι του τραγουδιστή που διαρκώς μεγάλωνε. Ο Σπύρος Σπυράκος επισκέφτηκε γιατρό, ο οποίος ωστόσο τον καθησύχασε. Ο καιρός όμως περνούσε και το μικρό εξόγκωμα συνέχιζε να τον ενοχλεί. Ο τραγουδιστής τυχαία έπιασε σε κάποια εκδήλωσε συζήτηση με κάποιον άλλο γιατρό, ο οποίος του συνέστησε να τον επισκεφτεί για εξετάσεις.


Οι συγκεκριμένες εξετάσεις έδειξαν ωστόσο κάτι και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επέμβαση όπου αφαιρέθηκε το σπυράκι από το πόδι του καλλιτέχνη και το δείγμα εστάλη για βιοψία. Τα καλά νέα, όπως διαβάζουμε, σταμάτησαν εκεί, καθώς τα αποτελέσματα έδειξαν κακοήθεια. Παράλληλα οι γιατροί ενημέρωσαν τον Σπύρο Σπυράκο πως είχαν επηρεαστεί και κάποιοι αδένες του ποδιού του.

Ο Σπύρος Σπυράκος άρχισε αμέσως θεραπεία, την οποία συνεχίζει ως σήμερα. Οι εξελίξεις όπως γράφει η εφημερίδα είναι ιδιαίτερα καλές και τα αποτελέσματα δείχνουν πως ο τραγουδιστής έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και σε λίγο καιρό το πρόβλημα θα αποτελεί παρελθόν.

πηγη: fthis.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr