Σωτηροπούλου- Μαραβέγιας: Full in love! Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους!

Συγκατοίκηση στο Μετς για την Τόνια και τον Κωστή!
Την καλύτερη περίοδο της ζωής του διανύουν ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου, τόσο σε προσωπικό , αλλά και επαγγελματικό επίπεδο!

Όπως αναφέρει η Real Life, ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου μόλις μετακόμισαν στο ολοκαίνουργιο σπίτι τους, κάνοντας το πρώτο μεγάλο βήμα στη σχέση τους.


«Είναι τόσο πολύ ερωτευμένος με την Τόνια, που δεν θέλει να λείπει στιγμή από το πλευρό της! Γι’ αυτό, άλλωστε, έκανε επιλεκτικές συναυλίες, για να έχει τον χρόνο να ταξιδέψει μαζί της. Πρώτη φορά τον έχουμε δει τόσο παθιασμένο με κάποια», λένε άτομα από το περιβάλλον τους στη «R», ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει υπάρξει ούτε πρόταση γάμου ούτε αρραβώνας, όπως γράφτηκε και ακούστηκε.

Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, «Οι δυο τους περνούν τέλεια μαζί, και βλέπουν πολύ σοβαρά τη σχέση τους, γι’αυτό και αποφάσισαν να συγκατοικήσουν. Είναι ζευγάρι εδώ και εννιά περίπου μήνες και η τριβή της καθημερινότητας είναι ένα….test drive, για το επόμενο βήμα, που δεν είναι άλλο από την επισημοποίηση της σχέση τους»»», λέει πηγή, χωρίς να αποκλείει να τους δούμε να παντρεύονται το επόμενο καλοκαίρι!

Πηγη youweekly.gr