Σωτήρης Τζεβελέκος: Πού χάθηκε ο Αγαπημένος ηθοποιός των ’80 – Πως είναι και Τι κάνει Σήμερα;

Πού βρίσκεται και τι κάνει σήμερα;
Ο Σωτήρης Τζεβελέκος από τα μέσα της δεκαετίας του ’90 κατέβασε… ρολά και αποσύρθηκε από τα καλλιτεχνικά, ζώντας πλέον ήρεμα ως συνταξιούχος στο σπίτι του στο Χαλάνδρι, μαζί με τη σύζυγό του Έφη Θεοχάρη. «Έχει ήθος, έχει ευγένεια και είναι σπουδαίος άνθρωπος», λένε στην Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα, φίλοι του ακριβοθώρητου ηθοποιού.

Σωτήρης Τζεβελέκος έπαιξε συνολικά σε 45 ταινίες, με τελευταία συμμετοχή του το 1984 στην ταινία «Εθνική παπάδων», ενώ συμμετείχε και στην επιτυχημένη τριλογία του Όμηρου Ευστρατιάδη «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα». Τη δεκαετία του ’90, διαπιστώνοντας ότι δεν μπορεί πλέον να στηρίζεται στη δουλειά του για τα προς το ζην, αποφάσισε να αγοράσει δικό του ταξί, το οποίο δούλεψε ως οδηγός. Σε αυτό εργαζόταν και η σύζυγός του, επίσης ως οδηγός. Ήταν εκείνη η περίοδος που πήρε τη μεγάλη απόφαση να εγκαταλείψει τον χώρο της υποκριτικής.

Σήμερα, ο Σωτήρης Τζεβελέκος μένει μαζί με την σύζυγό του στο Χαλάνδρι. Η κόρη τους μένει μόνιμα στο Λονδίνο. Καθημερινά, ο ηθοποιός συνηθίζει να περπατά στο Χαλάνδρι, να γευματίζει σε ταβερνάκια και να απολαμβάνει την αγάπη του κόσμου.

Πηγη zappit.gr