Σωτήρης Τσιόδρας: Το συγκινητικό μήνυμα στο Instagram λίγες ώρες πριν
Www.true.gr

Σωτήρης Τσιόδρας: Το συγκινητικό μήνυμα στο Instagram λίγες ώρες πριν

Συμβαίνει συχνά σε περιόδους ταραγμένες, όλοι να ψάχνουμε στηρίγματα, μία θετική είδηση ή έναν άνθρωπο τον οποίο εμπιστευόμαστε. Εμείς λοιπόν στην Ελλάδα, είμαστε πολύ τυχεροί μιας και τον άνθρωπο αυτό τον έχουμε βρει, και μάλιστα από τις πρώτες μέρες της μεγάλης μας περιπέτειας.

Πρόκειται για τον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα, ο οποίος είναι επικεφαλής της στρατιγικής αντιμετώπισης του COVID-19 στη χώρα μας. Κάθε μέρα λοιπόν, στις 6 το απόγευμα, παρακολουθούμε με αγωνία τις ανακοινώσεις του, και η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες μέρες, τα νέα είναι καλά, κάτι που έχει και ο ίδιος επισημάνει.

Φυσικά, τα καθήκοντα και οι υποχρεώσεις του κυρίου Τσιόδρα δεν σταματούν στις ανακοινώσεις, μιας και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης μας κάτα της επέλασης της πρωτοφανούς αυτής πανδημίας.

Όσο διάσημος, αξιοσέβαστος και λαμπρός επιστήμονας κι αν είναι, δεν παύει να είναι άνθρωπος ο οποίος δεν μπορεί να μένει πίσω στην εξέλιξη της τεχνολογίας.Εμείς λοιπόν, ανακαλύψαμε το προφίλ του στο Instagram, και μπορείς να δεις τις φωτογραφίεςΟ κύριος Τσιόδρας έχει μόλις τρεις φωτογραφίες ενώ τα μηνύματά του είναι ενθαρρυντικά και απευθύνονται σε όλους τους Έλληνες.

Λίγες ώρες πριν, ανέβασε το συγκινητικό αυτό μήνυμα.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr