Σωτήρης Κοντιζάς: Δεν φαντάζεστε Τo επάγγελμα που παράτησε για να γίνει chef
Www.true.gr

Σωτήρης Κοντιζάς: Δεν φαντάζεστε Τo επάγγελμα που παράτησε για να γίνει chef

Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσω του MasterChef παίζοντας θαυμάσια τον ρόλο του κριτή. Ο λόγος για τον διακεκριμένο chef, Σωτήρη Κοντιζά ο οποίος μιλώντας στο ένθετο Life αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής και του χαρακτήρα του.

«Μικρός ήθελα να γίνω δοκιμαστής φαγητών. Δεν ήξερα καν αν υπήρχε αυτό το επάγγελμα, απλώς μου άρεσε πολύ το φαγητό και με τη μητέρα μου περνούσα κάμποσο χρόνο στην κουζίνα. Δούλευα σε τράπεζα μέχρι που μου πρότειναν να γίνω “αορίστου” και παρατήθηκα.Οι κουζίνες μπορεί να είναι σκληροί χώροι εργασίας, έχουν όμως και τα καλά τους. Αυτός είναι και ο λόγος που έφυγα από την τράπεζα, γιατί στην κουζίνα δεν κρύβεις τα συναισθήματά σου, αποσυμπιέζεσαι. Οι ρυθμοί της ζωής σήμερα είναι πάρα πολύ γρήγοροι. Η ταχύτητα της πληροφόρησης έχει αλλάξει σε σχέση με το παρελθόν. Το έχω εκμεταλλευθεί κι εγώ αυτό. Έχω κάνει πολλά πράγματα για την ηλικία μου, λόγω αυτής της ταχύτητας».

Αναφερόμενος στον ρόλο του κριτή στο MasterChef είπε: «Η κριτική επιτροπή για μένα είναι ούτως ή άλλως ένας “κόντρα ρόλος”. Έχω πει πολλές φορές ότι δεν υπάρχει σωστό ή λάθος. Κάποιος πρέπει να κρίνει, ο ρόλος μου είναι να πω τη γνώμη μου και αυτό κάνω. Απλώς λέω τη γνώμη μου. Αν αρέσει η εκπομπή είναι αυτονόητο ότι θα σταματήσω να κρίνω, γιατί μάλλον δεν το κάνω σωστά.»

ΠΗΓΗ

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr