Κύπρος: Η σορός στη βαλίτσα ανήκει στην 8χρονη Έλενα Ναταλία! Νέες πληροφορίες
Www.true.gr

Κύπρος: Η σορός στη βαλίτσα ανήκει στην 8χρονη Έλενα Ναταλία! Νέες πληροφορίες

Πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση εντοπίστηκε μέσα στη βαλίτσα η οποία ανασύρθηκε το μεσημέρι στην Κόκκινη Λίμνη, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης.

Σε ποιον ανήκει το πτώμα

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΙΓΜΑ, το πτώμα φέρεται να ανήκει στο 8χρονο κοριτσάκι Elena-Natalia Bunea, το οποίο είχε εξαφανιστεί μαζί με τη μητέρα του Livia Florentina Bunea και ο 35χρονος καθ΄ομολογία κατά συρροή δολοφόνος ομολόγησε ότι σκότωσε.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η σωρός της ανήλικης εντοπίστηκε ντυμένο μέσα στην ταξιδιωτική βαλίτσα.Η σωρός μεταφέρεται αυτή τη στιγμή στο νεκροτομείο, ενώ επιτόπια αυτοψία διενήργησαν οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Σοφοκλής Σοφοκλέους.

Χθες το υπερσύγχρονο ηχοεντοπιστικό σύστημα Sonar είχε «σαρώσει» την Κόκκινη Λίμνη και κατέγραψε δεδομένα, των οποίων τα αποτελέσματα δόθηκαν σήμερα στις πέντε το πρωί.

Σήμερα, οι έρευνες ξεκίνησαν με την ρομποτική κάμερα η οποία κατέγραψε τα δεδομένα στα συγκεκριμένα σημεία τα οποία «υπέδειξε» το Sonar και κρίθηκε αναγκαία η κατάδυση δύτη.

πηγη: topontiki.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr