Σοκάρει το Μήνυμα Μάνας για τον Χαμό του Μωρού της: «Εάν του Είχα Δώσει 1 Μπουκάλι, Αυτή τη Στιγμή θα Ζούσε»

Τη μέρα που θα ήταν τα 5α γενέθλια του Landon, η μητέρα του, Jillian Johnson, κατάφερε να βρει την δύναμη να μιλήσει για τον θάνατο του μωρού της.

Η Jillian ήθελε για καιρό να μιλήσει για τον θάνατο του μωρού της αλλά φοβόταν την κριτική που πιθανώς να δεχόταν από τον κόσμο.

Ωστόσο, τώρα νιώθει έτοιμη να μοιραστεί αυτά τα συναισθήματα και ελπίζει αυτό να αποτρέψει άλλες οικογένειες από το να βιώσουν αυτό που έζησε εκείνη.

Πριν την γέννηση του Landon, η Jillian και οι άντρας της πίστευαν πως έκαναν ότι μπορούσαν για να ετοιμαστούν για τον ερχομό του.

Αποφάσισαν να γίνει ο τοκετός σε ένα ειδικό νοσοκομείο που ήταν πολύ καλά εξοπλισμένο για τον θηλασμό.

Παρά το ότι οι ειδικοί της έλεγαν πως τα πάει μια χαρά και βγάζει αρκετό γάλα, ένας της είπε πως πιθανώς να μην παράγει αρκετό.

Αφού το προσωπικό του νοσοκομείου εξέτασε τους διαφόρους παράγοντες που δυσκολεύουν την παραγωγή γάλακτος, έβαλαν τον Landon να συνεχίζει να θηλάζει, παρόλο που συνεχώς έκλαιγε εκτός και αν ήταν στο στήθος της μητέρας του.

Η Jillian ένιωθε πως θήλαζε συνεχώς αλλά οι γιατροί της είπαν να μην ανησυχεί.

Ο Landon θήλαζε για περισσότερες από 9 ώρες τις πρώτες 24 ώρες της ζωής του αλλά μετά από 53 μόλις ώρες, είχε χάσει το 9.72% του βάρους που είχε κατά την γέννησή του. 

Ο Landon έφυγε από το νοσοκομείο μετά από 3 μέρες και συνέχισε να θηλάζει τακτικά αλλά το γάλα της μητέρας δεν είχε κατέβει ακόμα.

Μετά από 12 ώρες που τον είχαν στο σπίτι, έπαθε καρδιακή ανακοπή που προκλήθηκε από αφυδάτωση.

«Το γνωρίζατε πως τα νεογέννητα δεν πρέπει να κλαίνε συνέχεια; Υποτίθεται πως τρώνε, κοιμούνται και τα κάνουν. Δεν είχα ιδέα ότι έκλαιγε συνεχώς επειδή πεινούσε.»

Μετά από 15 μέρες στην μηχανική υποστήριξη, το νεογέννητο μωράκι τους τελικά πέθανε.

«Η συμβουλή που θέλω να σας δώσω είναι πως ενώ το μητρικό γάλα είναι το καλύτερο, με το μπουκάλι μπορείτε να δείτε ακριβώς πόσο έχει φάει. Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω.»

Πέντε χρόνια μετά, η μητέρα του ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τις τύψεις και τις ενοχές και αναρωτιέται συνεχώς πώς θα ήταν τα πράγματα αν του είχε δώσει ένα μπουκάλι.

Πηγή