Σοκάρει η ομολογία του 19χρονου Αλβανού: Περιγράφει καρέ-καρέ τι συνέβη λίγο πριν τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας

Σοκάρει η ομολογία του 19Χρονου Αλβανού, που φέρεται πως μαζί με τον 21χρονο Ροδίτη δολοφόνησαν στη Ρόδο τη 21χρονη φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη.

Ο 19χρονος αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ομολογία του:

…Εγώ οδηγούσα, η Ελένη καθόταν δίπλα μου και ο φίλος μου καθόταν στην καρότσα. Πήγαμε στο σπίτι του φίλου μου που είναι στους Πεύκους για… (το απόσπασμα παραλείπεται γιατί προσβάλλει τη μνήμη της εκλιπούσας). Μόλις φτάσαμε στο σπίτι αρχίσαμε να ερχόμαστε σε επαφή, αλλά η Ελένη δεν ήθελε. Ο φίλος μου της είπε “αν δεν”… (το απόσπασμα παραλείπεται γιατί προσβάλλει τη μνήμη της εκλιπούσας) δεν φεύγεις από το σπίτι. Μετά συνεχίσαμε να κάνουμε έρωτα αλλά εκείνη πάλι δεν ήθελε. Ο φίλος μου της είπε “άμα δεν κάτσεις δεν φεύγεις από το σπίτι”. Είχαμε πιει πολύ βότκα και δε θυμάμαι καλά. Τη χτυπήσαμε στο πρόσωπο δυνατά και ζαλίστηκε. Τότε εκείνη είπε ότι θα το πει στην αστυνομία και θολώσαμε. Ο φίλος μου τη χτύπησε γροθιά και μετά εγώ της κράτησα τα χέρια και ο φίλος μου τη χτύπησε δυνατά με ένα ηλεκτρικό σίδερο στο κεφάλι… Μετά το χτύπημα η Ελένη είχε ακόμη τις αισθήσεις της. Εγώ ήθελα να τη βάλουμε στο αμάξι για να την πάμε στο νοσοκομείο, αλλά ο φίλος μου που οδηγούσε το βανάκι πήγε σε ένα απόμερο σημείο με βράχια και μου είπε «πάμε να το τελειώνουμε». Εκεί την πετάξαμε από τα βράχια στη θάλασσα. Στη συνέχεια πήγαμε στο σπίτι και προσπαθήσαμε να το καθαρίσουμε με σφουγγαρίστρα. Ύστερα ξαναπήγαμε στο ίδιο σημείο και τη ρίξαμε και πετάξαμε λίγο πιο κάτω και τα προσωπικά της αντικείμενα, καθώς και το ηλεκτρικό σίδερο με το οποίο την είχε χτυπήσει ο φίλος μου..
https://fthisimage.azureedge.net/userfiles/53d530f2-0174-419f-a031-a61800ccc664/c6d4946b-ae86-467d-ba09-a61d00e11401/omologia.mp4
πηγή: fthis.gr