Σοκάρει η Εικόνα του Ρώσου μποντιμπίλντερ που έκανε ενέσεις με επικίνδυνα χημικά. Κινδυνεύει με ακρωτηριασμό.
Www.true.gr

Σοκάρει η Εικόνα του Ρώσου μποντιμπίλντερ που έκανε ενέσεις με επικίνδυνα χημικά. Κινδυνεύει με ακρωτηριασμό.

Ο Ρώσος μποντιμπίλντερ που έκανε ενέσεις με επικίνδυνα χημικά τώρα κινδυνεύει με ακρωτηριασμό

Ο 21χρονος Kirill Tereshin από τη νοτιοδυτική Ρωσία, ασχολείται χρόνια με το μποντιμπίλντινγκ. Ήθελε διακαώς να αποκτήσει μεγάλους δικέφαλους και τρικέφαλους κι έτσι αποφάσισε να ενισχύσει τους μυς του κάνοντας ενέσεις με επικίνδυνα χημικά σκευάσματα.

Ένας κορυφαίος Ρώσος γιατρός τον προειδοποίησε ότι, αν συνεχίσει έτσι, μελλοντικά ίσως να χρειαστεί να ακρωτηριαστούν τα χέρια του. Ο Kirill τον αγνόησε και συνέχισε απτόητος να κάνεις τις ενέσεις. Το αποτέλεσμα είναι τώρα να υποφέρει πολύ από τις συνέπειες των πειραμάτων του.

Ο Krill που είναι πρώην στρατιώτης, δημοσίευσε πρόσφατα στο Instagram μια φωτογραφία του λέγοντας ότι τα «μπράτσα του Ποπάϋ πρόκειται να πέσουν» και οι γιατροί τον προειδοποίησαν ότι κινδυνεύει από παράλυση και ακρωτηριασμό.

Ο Krill έχει δημοσιεύσει αρκετές ανησυχητικές φωτογραφίες του στο Instagram, δείχνοντας τους δικέφαλους μυς του να είναι κατακόκκινοι και μοβ.Ο Krill δημοσίευσε πρόσφατα αυτή την εικόνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

«Μια μέρα θα αναπτυχθούν αποστήματα και φλεγμονή. Είναι πολύ επικίνδυνη η κατάστασή του, γιατί είναι πιθανό ακόμη κι ένα εγκεφαλικό επεισόδιο. Το κακό είναι ότι αυτές οι ενέσιμες ουσίες θα παραμείνουν στους μυς του για τα επόμενα πέντε έως επτά χρόνια, ακόμα κι αν τις σταματήσει τώρα».

Έχει ήδη εγχυθεί στο αίμα του έξι λίτρα αυτού του «επικίνδυνου υγρού» και αύξησε το μέγεθος των δικεφάλων του σε 60 εκατοστά.

Ο Krill είχε καταστήσει σαφές ότι σκοπεύει να σταματήσει τις ενέσεις μόλις φτάσει στα 65 εκατοστά. Μόλις το επιτύχει, σχεδιάζει να «βελτιώσει» την πλάτη, το στήθος και τους ώμους του.Σκέφτεται μάλιστα να αποδεχτεί μια πρόταση που του έκαναν για να γίνει πορνοστάρ.

Μια από τις εικόνες που δημοσίευσε ο 21χρονος, δείχνει τα χέρια του να έχουν υποστεί βλάβη από τις ενέσεις

Ο Krill είπε ότι θα συνεχίσει να κάνει μία ένεση δέκα φορές την ημέρα σε κάθε χέρι.

Ένας άλλος γιατρός είπε: «Μέσα στα χέρια αυτού του ανθρώπου υπάρχουν παθολογικά αλλαγμένοι ιστοί που μοιάζουν με ζελέ.
https://youtu.be/Me-rpgiANrE

Πηγή diaforetiko.gr/

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr