ΣΟΚ στο Survivor: Έξαλλοι οι Διάσημοι με την Κίνηση του Ηλία στη Νίκη του! Παραλίγο να Χτυπήσει την Βιργινία! Δείτε Καρέ – Καρέ το Βίντεο με το Χτύπημα…

Δείτε τι έκανε αμέσως μετά τη νίκη του απέναντι στον Χάρη Γιακουμάτο!
Τα έδωσαν όλα για να πάρουν την πολυπόθητη ασυλία στα τελευταία παιχνίδια του Survivor. Ο Ηλίας Γκότσης κατάφερε να μηδενίσει τις «ζωές» του Χάρη Γιακουμάτου και το γιόρτασε δεόντως. Κραυγές, χαρά, αλλά και εκτόνωση της έντασης του τον οδήγησαν στην υπερβολή να κλωτσήσει το μεταλλικό παγούρι με το νερό προς το μέρος των αντιπάλων… Σάστισαν οι Διάσημοι με την κίνηση του με την Κατερίνα Δαλάκα να σχολιάζει: «Παραλίγο να μας χτυπήσει κιόλας!».

Γυρνώντας στην καλύβα δεν μπορούσα να μην σχολιάσουν την εκρηκτική κίνηση του Ηλία Γκότση. Ειδικά ο Χάρης Γιακουμάτος, ο οποίος έπαιξε και το τελευταίο παιχνίδι εναντίον του και βρέθηκε κι εκείνος κοντά στην ασυλία.

«Γίναμε όλοι μάρτυρες μιας απαράδεκτης συμπεριφοράς του Ηλία την ώρα που κέρδισε, χτύπησε τα μπουκάλια με το νερό που είναι σιδερένια και τα πέταξε προς την πλευρά μας. Τώρα το ήθελε, δεν το ήθελε… ήταν πολύ επικίνδυνο αυτό που συνέβη. Και καλώς ή κακώς, νομίζω ότι πρέπει να αποδεικνύουμε όλοι κάθε μέρα, το πόσο σεβόμαστε τον αντίπαλο και πόσο σεβόμαστε το παιχνίδι. Με τέτοιες αντιδράσεις και δεν σεβόμαστε τον αντίπαλο και δεν σεβόμαστε τον αγώνα. Την ευγενή άμιλλα που λέμε τόσο καιρό. Βάση όλων των αντιδράσεων του Ηλία στο παιχνίδι, αυτό που έχει μείνει σε όλους είναι ότι είναι ένας εκρηκτικός χαρακτήρας όπου νευριάζει πάρα πολύ εύκολα και εκείνη τη στιγμή δεν σκέφτεται την συμπεριφορά του. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ήρθε και μας ζήτησε συγγνώμη, αλλά τι να την κάνω τη συγγνώμη αν είχε χτυπήσει κάποια από τα παιδιά; Το ζήτημα είναι να σκεφτόμαστε πριν πράξουμε άσχημα», σχολίασε ο Χάρης Γιακουμάτος.


Και η Βιργινία Δικαιούλια ήταν απογοητευμένη από την κίνηση του Πάνου παρά τη συγγνώμη που ζήτησε αργότερα ο παίκτης. «Τρόμαξα! Αισθάνθηκα να πετάγεται κάτι από πίσω μου με δύναμη και με στεναχώρησε πάρα πολύ αυτό, γιατί αν θα είχα χτυπήσει, ενδεχομένως να είχα χτυπήσει πάρα πολύ άσχημα», ανέφερε η παίκτρια των Διασήμων.

Πηγή: zappit.gr