Σοκ στη Μύκονο: Λουκέτο στο Νammos μετά από έφοδο της Εφορίας. Δεν το πίστευαν αυτό που βρήκαν

Οι άνδρες της ΑΑΔΕ έκαναν έφοδο στο γνωστό beach bar – εστιατόριο της Μυκόνου το μεσημέρι της Παρασκευής (29.06.2018) – Το Nammos δεν είχε κόψει αποδείξεις συνολικής αξίας 73.000 ευρώ – Θα παραμείνει κλειστό το Σαββατοκύριακο – Η γνωστή επιχείρηση θα άνοιγε το Σάββατο 30 Ιουνίου τη θερινή σεζόν.

«Λουκέτο» 48 ωρών έβαλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων στο NAMMOS της Μυκόνου. Σύμφωνα με πληροφορίες, άνδρες της ΑΑΔΕ έκαναν έφοδο στο γνωστό beach bar – εστιατόριο το μεσημέρι της Παρασκευής (29.06.2018). Όπως διαπίστωσαν, η γνωστή επιχείρηση δεν είχε κόψει 250 αποδείξεις συνολικού ύψους 73.000 ευρώ! Άμεσα κινήθηκαν οι διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος για να σφραγιστούν οι εγκαταστάσεις του για 48 ώρες.

NAMMOS: Καταστροφή στο φαντασμαγορικό opening


Να σημειωθεί πως η γνωστή επιχείρηση θα άνοιγε το Σάββατο 30 Ιουνίου τη θερινή σεζόν με ένα φαντασμαγορικό πάρτι, στο οποίο θα συμμετείχαν μεταξύ άλλων η Τζίτζι Χαντίντ, η Εμιλι Ρατακόφσκι και η Κέιτ Μος.

Το σχετικό πρόγραμμα που είχε διαφημιστεί προέβλεπε διάσημους DJ και τραγουδιστές και πλήθος επωνύμων.


Ωστόσο, η ΑΑΔΕ ανέτρεψε τα πλάνα της ιδιοκτησίας του Nammos καθώς οι εγκαταστάσεις θα παραμείνουν κλειστές έως τη Δεύτερα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΔΗΣ

ΠΗΓΗ: newsit.gr