Σοκ στη Φθιώτιδα από την αυτοκτονία 75χρονου-«Δεν ήθελα να γίνομαι βάρος σε κανέναν», έγραφε στο σημείωμά του

«Παγωμένη» είναι η Φθιώτιδα από την είδηση ότι ένας 75χρονος άνδρας αποφάσισε να θέσει τέρμα στη ζωή του μέσα στην υπόγεια κατοικία στην οποία διέμενε στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το lamiareport.gr, στο σπίτι διέμενε ένα 75χρονος με την κόρη του και τον 15χρονο εγγονό του. Το πρωί, γύρω στις 08:30, το 15χρονο παιδί ήρθε αντιμέτωπο με μία φρικτή εικόνα, που δεν θα ξεχάσει ποτέ στην υπόλοιπη ζωή του, αφού βρήκε τον ίδιο του τον παππού κρεμασμένο από μεταλλικό δοκάρι στην αποθήκη του σπιτιού.

Σοκαρισμένος ο 15χρονος ειδοποίησε τη μητέρα του και την υπόλοιπη γειτονιά που ενημέρωσαν τις αρχές. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 75χρονος είχε αφήσει ιδιόχειρο σημείωμα όπου περιέγραφε ότι η απονενοημένη ενέργειά του οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είχε δουλειά και δεν ήθελε να γίνεται βάρος στους δικούς του ανθρώπους.

Την προανάκριση για το τραγικό αυτό συμβάν έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Καμένων Βούρλων, που απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και έχει παραγγείλει νεκροψία – νεκροτομή.

πηγή: thecaller.gr