Σοκ σε σχολείο του Ζωγράφου: Γονείς καταγγέλλουν σεξουαλική κακοποίηση 12χρονου από συνομήλικους
Www.true.gr

Σοκ σε σχολείο του Ζωγράφου: Γονείς καταγγέλλουν σεξουαλική κακοποίηση 12χρονου από συνομήλικους

Αποτροπιασμός από τις περιγραφές των γονιών - Την κακοποίηση κατέγραψε σε βίντεο άλλος μαθητής

Αποτροπιασμός από τις περιγραφές των γονιών – Την κακοποίηση κατέγραψε σε βίντεο άλλος μαθητής

Την σεξουαλική κακοποίηση του 12χρονου γιου τους, από δύο συνομήλικα παιδιά μέσα σε γυμνάσιο στου Ζωγράφου, καταγγέλλουν οι γονείς του και κατηγορούν τη διεύθυνση του σχολείου για εγκληματική αμέλεια και προσπάθεια απόκρυψης του γεγονότος.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η μητέρα του παιδιού στον ΑΝΤ1, όχι μόνο κακοποίησαν το 12χρονο αγόρι της δύο συνομήλικα παιδιά, ο ένας συμμαθητής του μέσα στο ίδιο τους το σχολείο αλλά βιντεοσκόπησαν την αποτρόπαια πράξη τους και έδειχναν το βίντεο στους άλλους μαθητές.


Οι γονείς έμαθαν τι είχε συμβεί στο παιδί τους, από φήμες που έφτασαν στα αυτιά του μεγαλύτερου γιου τους, ο οποίος πηγαίνει στην Γ’ γυμνασίου.

Όταν το παιδί, αποκάλυψε στους γονείς του όχι μόνο τι του είχε συμβεί αλλά και το ότι είχε ενημερώσει γι’ αυτό τόσο τον διευθυντή του σχολείου όσο και έναν καθηγητή, το απομάκρυναν -όπως και τον αδελφό του- από το εν λόγω γυμνάσιο. Παράλληλα, κατήγγειλαν την κακοποίηση στη ΓΑΔΑ και στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, ενώ το 12χρονο αγόρι υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση.

Δείτε το βίντεο εδώ

newsbomb

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr