Σοκ: Η Πασίγνωστη Ηθοποιός Ποζάρει Χωρίς Μαλλιά και Αποκαλύπτει τη Μάχη με τον Καρκίνο!

Την αγαπήσαμε μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο σε μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές τη; τηλεόρασης κι αυτή τη φορά μάθαμε μέσα από το Instagram για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Ο λόγος για την Marcia Cross, την ηθοποιό που έγινε γνωστή τόσο από τη σειρά «Desperate Housewives» όσο κι από το θρυλικό “Melrose Place”.

Η 56χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε στο Instagram χωρίς τα μακριά της μαλλιά και αποκάλυψε τη μάχη με τον καρκίνο.

«Είμαι τόσο ευγνώμων και χαρούμενη που είμαι ζωντανή αλλά λυπημένη που έπεσαν τα μαλλιά μου και είναι τώρα ένα εκατοστό μακριά. Κανείς άλλος που έχασε τα μαλλιά του από καρκίνο; Μιλήστε μου… Σας νιώθω».


Η Cross μέσω νέων posts της αποκάλυψε πως αντιμετώπισε και ξεπέρασε με επιτυχία καρκίνο του πρωκτού ενώ εξήγησε πως νιώθει ελεύθερη πια, που μπορεί να μιλήσει σε όλο τον κόσμο για τον καρκίνο και τα μαλλιά της που έπεσαν:

«Λυπάμαι πολύ που η ανάρτησή μου δεν ήταν σαφής. Είμαι σε μετακαρκινικό στάδιο. Όλα καλά τώρα. Ήταν ένα δύσκολο ταξίδι, όμως είναι υγιής, χαρούμενη και περισσότερο παρούσα και ευγνώμων από ποτέ».

Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για την αγάπη σας. Αφού μοιράστηκα μια φωτογραφία μου εδώ και ξεστόμισα τις λέξεις #cancer και #hairloss, αισθάνθηκα απελευθερωμένη, απερίγραπτα ελεύθερη και παντελώς εγώ. Δεν αναρωτήθηκα πώς ή γιατί αυτή η απλή κίνηση μου έδωσε μια τόσο ισχυρή ώθηση, όμως ευχαρίστησα τον Θεό ή τον όποιον μου έδωσε την εσωτερική ώθηση να προχωρήσω μπροστά και να εκθέσω τον εαυτό μου».


ΠΗΓΗ: queen.gr