ΣΟΚ: Μαθητής έχασε την Ζωή του αφού Δάσκαλος τον έβαλε να κάνει «Βατραχάκια» σαν Τιμωρία

Πολλοί γονείς σε όλο τον κόσμο στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο ελπίζοντας να πάρουν την κατάλληλη μόρφωση σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Θα ακούσετε όμως αμέτρητες ιστορίες από παιδιά που μπλέκουν σε καβγάδες και καταλήγουν σε άσχημη κατάσταση, αλλά σπάνια θα ακούσετε για παράξενες και σκληρές τιμωρίες από μέλη του προσωπικού των σχολείων.

Οι δάσκαλοι και το προσωπικό θα πρέπει να μορφώνουν τους μαθητές και να τους πειθαρχούν. Τι συμβαίνει όμως όταν το παρακάνουν;

Ένα σχολείο το έμαθε αυτό με τον δύσκολο τρόπο αφού ένα 16χρονο αγόρι πέθανε από την παράξενη τιμωρία που του έβαλε ο δάσκαλός του.


Το αγόρι, Zhang, ήταν μαθητής σε σχολείο της Κεντρικής Κίνας. Στην ώρα του ύπνου την Κυριακή το απόγευμα, το αγόρι και οι συμμαθητές του μιλούσαν.

Η τιμωρία τους ήταν να ανέβουν με «βατραχάκια» μία ανηφόρα 20 μέτρων. Σύμφωνα με τους γονείς, που είπαν πως είδαν τις κάμερες ασφαλείας, ο δάσκαλος είπε στους μαθητές να βάλουν τα χέρια τους πίσω από την πλάτη ενώ ανέβαιναν στην πλαγιά.

Ο Zhang συμφώνησε αλλά τότε τα πράγματα πήραν μία απρόσμενη τροπή.


Αφού τέλειωσε με τα βατραχάκια, ο μαθητής έπεσε λιπόθυμος και αργότερα ανακοινώθηκε ο θάνατός του.

Ενώ ήταν στο νοσοκομείο, οι γιατροί βρήκαν αίμα στο στόμα, τα αυτιά και την μύτη του αγοριού.

Το παράξενο ήταν πως ο Zhang ήταν ένα δυνατό και υγιές αγόρι. Παρόλο που η αστυνομία είπε πως δεν υπήρξε καθόλου σωματική επαφή από τον δάσκαλο, ο διευθυντής, ο δάσκαλος και τα άλλα μέλη του προσωπικού διερευνώνται. 

Πώς πιστεύετε οι δάσκαλοι θα πρέπει να πειθαρχούν τους άτακτους μαθητές;

Πηγή