ΣΟΚ: Κυνηγός βρέθηκε Δολοφονημένος έξω από το Αυτοκίνητό του. Μυστήριο με την Υπόθεση. Τι δείχνει η νεκροτομή...
Www.true.gr

ΣΟΚ: Κυνηγός βρέθηκε Δολοφονημένος έξω από το Αυτοκίνητό του. Μυστήριο με την Υπόθεση. Τι δείχνει η νεκροτομή…

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση δολοφονίας του 55χρονου άνδρα που εκτελέστηκε από κοντινή απόσταση με δύο βολές από κυνηγετικό όπλο στον οικισμό «Κέδρος» στην Αρκίτσα
Για την αστυνομία παραμένουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, τόσο εκείνο της ληστείας, το ξεκαθάρισμα προσωπικών λογαριασμών ή ακόμα και την διένεξη με άλλους κυνηγούς, που την ίδια ώρα βρέθηκαν να κυνηγούν στην ίδια περιοχή το απόγευμα της περασμένης Τρίτης στην Αρκίτσα της Φθιώτιδας.

Είναι πάρα πολλά τα άτομα που κλήθηκαν από την Ασφάλεια Λαμίας για να καταθέσουν έτσι ώστε να βρεθεί ένα κίνητρο, που θα μπορούσε να οπλίσει το χέρι κάποιου και να φτάσει σε ένα τόσο στυγερό έγκλημα. Ταυτόχρονα συνεχίζεται και η έρευνα των όποιων ευρημάτων στα εγκληματολογικά εργαστήρια, μήπως εντοπιστεί το κυνηγετικό όπλο του εγκλήματος.Δίπλα στο πτώμα του 55χρονου βρέθηκε ένα πτυσσόμενο σκαμνάκι, ενώ πάνω του βρέθηκε φακός και φυσίγγια τόσο για πουλιά όσο και για αγριογούρουνα, που δείχνει ότι κι εκείνος πιθανότατα είχε βγει για κυνήγι. Ήταν πεσμένος κοντά στο αυτοκίνητό του, ένα ασημί Opel με ξένες πινακίδες που βρέθηκε κλειδωμένο. Τα κλειδιά του αυτοκινήτου βρέθηκαν πεταμένα σε απόσταση 500 μέτρων περίπου από τον τόπο του εγκλήματος.

Σύμφωνα με το πόρισμα της νεκροτομής που έγινε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών από τον ιατροδικαστή Νίκο Καρακούκη, πρόκειται καθαρά για εγκληματική ενέργεια αφού το θύμα είχε πυροβοληθεί σχεδόν εξ επαφής και πισώπλατα στο κεφάλι και την πλάτη. Τα σκάγια από το όπλο προκάλεσαν διαμπερή τραύματα που βγήκαν από το μπροστινό μέρος του κεφαλιού του και τον θώρακα.

ΠΗΓΗ: usay.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr