Η πρώην παίκτρια του Survivor, Σοφία Μαργαρίτη, μήνυσε την εταιρεία παραγωγής του ριάλιτι επιβίωσης, καταγγέλλοντας αδιαφορία για τους τραυματισμούς της – «Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί σχεδόν ούτε να περπατήσει», λέει ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας, κάνοντας λόγο για εγκληματική αμέλεια

Survivor – Λύτρας για Σοφία Μαργαρίτη που μηνύει τον Ατζούν: «Εγκληματική αμέλεια, δεν μπορεί να περπατήσει»

Η πρώην παίκτρια του Survivor, Σοφία Μαργαρίτη, μήνυσε την εταιρεία παραγωγής του ριάλιτι επιβίωσης, καταγγέλλοντας αδιαφορία και αμέλεια για τους τραυματισμούς της, που οδήγησαν στην αποχώρησή της. Το πρωί της Κυριακής (29/5), ο δικηγόρος της Σοφίας Μαργαρίτη, Απόστολος Λύτρας, μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για την μήνυση που κατέθεσαν κατά της εταιρείας παραγωγής.

Διαβάστε ακόμη: Σοφία Μαργαρίτη: Η πρώην παίκτρια του Survivor μηνύει τον Ατζούν Ιλιτζαλί για τον τραυματισμό της

«Η κυρία Μαργαρίτη συμμετείχε στο γνωστό ριάλιτι και κάποια στιγμή τραυματίστηκε στο πόδι της. Οταν τραυματίστηκε, δεν την πήγαν καν σε γιατρό, την πήγαν σε κάποιον που της συστήθηκε ως νοσηλευτής, της είπε ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα και ότι μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται, με αποτέλεσμα όταν επέστρεψε στην Ελλάδα, να έχει συντριπτικό κάταγμα, απώλεια χόνδρου, να της τοποθετήσουν βίδα για να στηρίξουν το δάχτυλό της και να της δημιουργήσει μετατραυματική αρθρίτιδα, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή που μιλάμε να μην μπορεί σχεδόν να βαδίσει και όλο αυτό από την εγκληματική αμέλεια της παραγωγής να μην την πάνε σε ένα γιατρό», ειπε αρχικά ο κ. Λύτρας.

«Για δικούς της λόγους η εταιρεία παραγωγής δεν την άφηνε να φύγει. Της είπαν ότι από τη στιγμή που δεν έχει τίποτα δε μπορεί να αποχωρήσει. Η παραγωγή όφειλε να την πάει στο νοσοκομείο, να βγάλει ακτινογραφία και να εκτιμήσουν την κατάσταση. Ο νοσηλευτής της τοποθέτησε μία μπότα από γύψο που δεν είχε καμία σχέση με το κάταγμα».

«Οταν επέστρεψε της εξήγησαν ότι αυτό συνέβη όταν συνέχισε. Με βάση το συμβόλαιο που είχε υπογράψει, η παραγωγή είχε υποχρέωση να την μεταφέρει στο νοσοκομείο, το οποίο και δεν συνέβη. Το πιο σοβαρό ήταν ότι αυτός ο κύριος που την εξέτασε δεν ήταν γιατρός», πρόσθεσε.

«Εχει σταλεί εξώδικο από το οποίο ζητάμε την αποκατάσταση της βλάβης της υγείας της. Απάντησαν ότι δεν είναι δική τους ευθύνη και θα οδηγηθούμε στα δικαστήρια», είπε ο κ. Λύτρας.