Σοκ: Απίστευτη Ανατροπή για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Πάει για -3 ο Ολυμπιακός!
Www.true.gr

Σοκ: Απίστευτη Ανατροπή για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Πάει για -3 ο Ολυμπιακός!

«Πήγε για μαλλί» ο Ολυμπιακός στην Τούμπα αλλά όλα δείχνουν ότι τελικά θα βρεθεί «κουρεμένος».Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην έκθεση του παρατηρητή του αγώνα αναφέρεται ξεκάθαρα η εκπρόθεσμη αλλαγή στη λίστα των αξιωματούχων του αγώνα από πλευράς «ερυθρολεύκων»

Θυμίζουμε ότι οι Πειραιώτες δήλωσαν αρχικά ως προπονητή της ομάδας τον Χρήστο Κόντη, με το όνομα του Όσκαρ Γκαρθία να μην υπάρχει πουθενά!

Η αλλαγή έγινε 15 λεπτά μετά την επιτρεπόμενη προθεσμία και αυτό σημειώθηκε και στο φύλλο αγώνα από τον διαιτητή Αλέξανδρο Αρετόπουλο.Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αντιλήφθηκαν την γκάφα τους, προχώρησαν στις αλλαγές των ονομάτων αλλά εκπρόθεσμα σύμφωνα με την έκθεση του παρατηρητή.

Εκτός αυτού, στην έκθεση επισυνάπτεται και αυτή του γιατρού του αγώνα, η οποία συν τοις άλλοις αναφέρει πως συνόδευσε τον Γκαρθία ως τα αποδυτήρια, όπου παράγοντες των φιλοξενούμενων του απαγόρευσαν για 20 λεπτά να τον εξετάσει.Ταυτόχρονα αναφέρει ότι όταν ρωτήθηκε από τον τέταρτο διαιτητή Γιώργο Κομίνη αν ο Ισπανός τεχνικός μπορεί να εκτελέσει τα καθήκοντα, του απάντησε καταφατικά. Αλλωστε αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από το βίντεο που δείχνει από κοντά τη στιγμή που το ανοιχτό ρολό βρίσκει τον προπονηή των «ερυθρόλευκων».

Με βάση όλα τα παραπάνω αποδεικνύεται ότι ο αγώνας δεν διεξηχθη με υπαιτιότητα του Ολυμπιακού που κινδυνεύει πλέον να χάσει το παιχνίδι στα χαρτιά και να του αφαιρεθούν τρεις βαθμοί.

ΠΗΓΗ: superthema.eu

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr