«Δεν υπάρχει «Ανατροπή». Δεν υπάρχει νέα τροπή. Δυστυχώς δεν υπάρχει και ντροπή…. #περιμενονταςτηδικαιωση #justification #metoo», έγραψε η γνωστή ηθοποιός στη λεζάντα του βίντεο που ανήρτησε στο Instagram

Τι ανέφερε η με ανάρτησή της στο Instagram για την υπόθεσή της με τον Μάνο Παπαγιάννη

Με ένα βίντεο στον λογαριασμό στο Instagram, η θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους για την υπόθεση με τον Μάνο Παπαγιάννη.

«Το βίντεο αυτό γίνεται για όλους εσάς που παρακολουθείτε τη δικαστική μου διαμάχη που έχει ξεκινήσει εδώ και τέσσερα χρόνια και που τις τελευταίες ημέρες ακούσατε μέσα από τα μέσα ενημέρωσης ότι υπήρξε ανατροπή στην υπόθεση Παυλίδου. Αρχικά θέλω να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματα στήριξης και αγάπης που μου στέλνετε, με συγκινείτε πάρα πολύ και σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για αυτά τα μηνύματα», ανέφερε αρχικά η γνωστή ηθοποιός για να συνεχίσει:

«Πράγματι πριν ένα μήνα δέχτηκα ένα τηλέφωνο από τον εισαγγελέα να παραστώ στο δικαστήριο ως κατηγορούμενη, καθώς ο άνθρωπος που έχω μηνήσει, έχει κάνει και αυτός μια καταγγελία 2,5 μήνες μετά και με κατηγορεί ότι του προκάλεσα σωματικές βλάβες. Μάρτυρας στη μήνυση αυτή είναι μόνο ο ίδιος».

Καταλήγοντας η ανέφερε: «Αμέσως επικοινώνησα με τον δικηγόρο μου και με διαβεβαίωσε ότι η δίκη αυτή δεν μπορεί να γίνει, αν δεν γίνει η δική μου που προηγείται και χρονικά. Δεν υπάρχει κάποια ανατροπή. Τα πράγματα συνεχίζουν όπως έχουν. Περιμένουμε. Θέλω να πω σε όλον τον κόσμο που μας ακούει ότι αν του συμβεί κάποια παραβατική συμπεριφορά να μην του περάσει από το μυαλό να μην απευθυνθεί στην ελληνική δικαιοσύνη. Να μην σκεφτεί ότι και η Παυλίδου που το ανέφερε αμέσως περιμένει 4 χρόνια. Εγώ δεν χάνω την πίστη μου στην δικαιοσύνη. Θα περιμένω την δικαίωση και θα είμαι εδώ μέχρι τέλους».

Πηγή : newsbomb.gr