Σοφία Παυλίδου: Η φωτό με το μελανιασμένο πόδι της μετά την κακοποίηση- "Το σημάδι της ντροπής"
Www.true.gr

Σοφία Παυλίδου: Η φωτό με το μελανιασμένο πόδι της μετά την κακοποίηση- «Το σημάδι της ντροπής»

Συγκλονίζει η φωτογραφία η Σοφίας Παυλίδου με το μελανιασμένο πόδι της.

Η ηθοποιός με αφορμή την χθεσινή παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών πόσταρε τη φωτογραφία κι έγραψε στη λεζάντα: «Το σημάδι της ντροπής. Ιανουάριος 2018».

Θυμίζουμε ότι η ηθοποιός το 2018 είχε καταγγείλει τον Μάνο Παπαγιάννη για εξύβριση και σωματική βία.


Δες τη φωτογραφία
«Εγώ δεν μίλησα και δεν ξεκίνησα κάποιο κίνημα. Αναγκάστηκα να μιλήσω, όχι γιατί το ήθελα εγώ, αλλά επειδή δύο μέρες πριν γίνει το περιστατικό, ο συμπαραγωγός της παράστασης, ο φερόμενος ως δράστης για την υπόθεση με τις θυρίδες, είχε καλέσει έναν φίλο του να δει την παράστασή μας, ο οποίος έχει ένα site. Όταν γυρίζω εγώ από το νοσοκομείο στο σπίτι, χτυπάει το τηλέφωνό μου και είναι ένας δημοσιογράφος από μία εκπομπή και μου λέει: «Σοφία, ανέβηκε στο site, του ανθρώπου αυτού που ήταν καλεσμένος, ένα κείμενο που λέει “Η Σοφία Παυλίδου χαστούκισε τον συμπρωταγωνιστή της”.

Λέω, λοιπόν, εγώ, ότι αυτό δεν έγινε έτσι, αυτός έγραφε τη συνομιλία μας χωρίς να το γνωρίζω και την άλλη μέρα παίχτηκε σε μια εκπομπή. Εγώ δεν πήρα καμία εκπομπή να μιλήσω γι’ αυτό. Ο συμπαραγωγός δεν άφησε εκπομπή για εκπομπή να βγαίνει να μιλάει και να υποστηρίζει τον φερόμενο ως θύτη, (να τον πούμε έτσι γιατί δεν έχει γίνει το δικαστήριο) για ένα περιστατικό στο οποίο δεν ήταν μπροστά. Ακούστηκαν εκατομμύρια ψέματα. Από ένστικτο και μόνο δεν ήθελα να εμπλακώ με αυτούς τους ανθρώπους. Και πού να μιλήσεις, να πεις την αλήθεια σου;», είχε πει η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο Πρωινό για την υπόθεση αυτή.

πηγη: gossip-tv.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr